Κυριακή, Αυγούστου 14, 2011

Απομάκρυνση επτά ανενεργών πλοίων του Αγούδημου

Απομακρύνονται μετά από τρία χρόνια παραμονής τους στο λιμάνι του Πειραιά, τα ανενεργά πλοία της εταιρείας G.A. Ferries, του εφοπλιστή κ. Γεράσιμου Αγούδημου.
Τα πλοία αυτά είχαν εγκαταλειφθεί σταδιακά στο λιμάνι του Πειραιά από το 2008, και υπήρχαν κατασχετήρια για οφέλη προς τρίτους.
Ο ΟΛΠ προχώρησε στις αρχές του μήνα σε επαναληπτικό δημόσιο ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, με νέες μειωμένες τιμές εκκίνησης.
Πλειοδότες αναδείχθηκαν τελικά, οι εταιρείες Ιγνάτιος Σπανόπουλος ΑΕ και η Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος, έναντι συνολικού τιμήματος 7.200.300,00 ευρώ.
Τα πλοία που εκποιήθηκαν είναι το ΝΤΑΛΙΑΝΑ, ΑΝΘΗ-ΜΑΡΙΝΑ, ΜΑΡΙΝΑ, ΡΟΜΙΛΝΤΑ, ΜΙΛΕΝΑ, ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ και ΡΟΔΑΝΘΗ τα οποία σύμφωνα με απόφαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του......... ΟΛΠ Ν.2881/2001, είχαν κριθεί επικίνδυνα και επιβλαβή.

Σημειώνεται ότι η επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας με σειρά αποφάσεων της, έχει απορρίψει όλες τις αιτήσεις αναστολών κατά των αποφάσεων της Ο.Λ.Π. Α.Ε., τις οποίες είχε υποβάλει η εταιρεία G.A. Ferries του κ. Γεράσιμου Αγούδημου.
www.zougla.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :