Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2011

Συγχαρητήριο μύνημα του Δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη, προς τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Η επιτυχή πορεία των μαθητών των Λυκείων του Δήμου μας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις γέμισε τις καρδιές μας με χαρά και αισιοδοξία. Αντλούμε δύναμη από τα φωτισμένα πρόσωπα των παιδιών μας, που κατάφεραν να κάνουν ένα σημαντικό βήμα προς την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Αισιοδοξούμε για τους αυριανούς επιστήμονες που θα πλαισιώσουν τον τόπο μας.
Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των φετινών εξετάσεων και εύχομαι η νέα προοπτική, που ξεδιπλώνεται μπροστά τους, να..... αποτελέσει εφαλτήριο για μια λαμπρή σταδιοδρομία και για μια ζωή πεφωτισμένη από γνώση και προσφορά.

Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στους γονείς και στους καθηγητές των αυριανών φοιτητών και σπουδαστών μας, οι οποίοι, με τη στήριξη και τη μετάδοση της γνώσης τους, κατέχουν μέρος της επιτυχούς πορείας.

Εύχομαι η νέα πορεία, που προδιαγράφεται μπροστά στα παιδιά μας, να είναι διανθισμένη με ψυχικό και σωματικό σθένος, με θέληση και πείσμα για το μέλλον και με επιμονή και υπομονή για την εκπλήρωση όλων των στόχων τους.

Καλές σπουδές!


Ο Δήμαρχος

Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Μανόλης Μαργαρίτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

12 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

aytos se ligo tha stelnei sigxaritiria pou anatelei kai dieei o ilios

Ανώνυμος είπε...

ε βεβαια πεσανε οι βασεις σαν τρελες,περασε και η κουτση μαρια που εκανε 3 χρονια ιδιαιτερα με 40 ευρω την ωρα. θα παει αλεξανδρουπολη,για να βγαλουν και οι επαρχιωτες κανα φραγκο απο τα παιδια μας.εκει αλλωστε ειναι και το κολπο των βασεων. θα χαλαει ο μπαμπας κανα 800αρι το μηνα για 5-6 χρονια,και θα γυρισει η κουτσο μαριο με την πτυχιαρα, διοικησης επιχειρησεων διεθνους εμποριου και θα πιασει δουλεια μετα απο παρακαλια σε σουπερ μαρκετ με 590 ευρω. ευγε κρατος δικαιου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΕΣΥ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΤΗΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ , ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΕΙΧΕΣ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ,ΚΟΠΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ , ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ Ή ΘΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ , ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΟΛΗ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

αυτος δε ζει στη ναξο , ζει σε αλλο νησι τα βλεπει ροδινα τα εχει ρυθμισει και τα εχει λυσει ολα , στο μυαλο του

Λουκανικος είπε...

Το αιγαιο ανηκει στα ψαρια του.

Ανώνυμος είπε...

η δημαρχαρα μας δεν ζει φιλοι μου σε αλλο νησι.
ζει στον κοσμο του.
διαβαστε προσεκτικα το συγχαρητηριο μηνυμα του. ειναι το παραμιλητο ενος υπνοβατη.
καντε ησυχια μην τον ξυπνησουμε!

Ανώνυμος είπε...

A, ΔΕ ΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ?

Ανώνυμος είπε...

AYTOS O MALAKAS APO PANO MOY AKOMA ME TO MARAKI TA EXEI DE VLEPEI TA XEIROTERA POU SYMVENOUN TORA ME TON APONTA MARGARITI APO PADOU EKTOS VEVAIA APO TA VIOLIA KAI KAMIA FOTOGRAFISI . TI NA SOU PO RE MEGALE EISAI MEGA VLIMA

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είναι βλήμα ρε μεγάλε, επειδή ρωτάει το αυτονόητο? Εφόσον πληρώνεται απο την ΔΕΗ, δεν πρέπει να εργάζεται κιόλας σε αυτήν?