Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2011

Μια μεγάλη ομάδα γεννιέται. Ο Πανναξιακός απέκτησε και την διεθνή Σία Τοτσίδου!!!!

Ο Πανναξιακός γίνεται πανίσχυρος με την απόκτηση της διεθνούς παίκτριας Σίας Τοτσίδου (φώτο κάτω) και είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 2ου ομίλου της Α2
Έτσι ολοκληρώνεται ο κύκλος των μεταγραφών για την φετινη χρονιά που θα ξεκινήσει τελικά στις 5 Σεπτεμβρίου όσον αφορά την προετοιμασία, παίρνοντας μετάθεση κατά μία εβδομάδα, ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργεί
Εν τω μεταξύ Τζούλια Μπορίσοβα, Ντίνα Μαύρου, Στέλλα Λαγουδάκη και ΑριστέαΓιακούμπ βρέθηκαν για μια μέρα στο νησί και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια με τον Πανναξιακό ΑΟΝ. Στην ομάδα ανήκουν ήδη η Σαμιώτισσα Χριστίνα Χάρις και το λίμπερο Γιάννα Μάρκου η οποία αγωνιζόταν πέρυσι στην Α1 με την φανέλα της Κερατέας.
Ο φακός τις "συνέλαβε" να πίνουν τον καφέ τους σε γνωστή καφετέρια της Χώρας, διπλά από το ξενοδοχείο τους, παρέα με τους ανθρώπους της διοίκησης, να συζητούν σε
παρεΐστικο κλίμα, για θέματα που αφορούν το βόλεϊ και όχι μόνο.
Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο
Η Τζούλια Μπορίσοβα έχει προλάβει σε έξι μήνες στη Νάξο να αποτελεί την …παλιά των νέων κοριτσιών που ήρθαν στο νησί καθώς έχει θητεία έξι μηνών αλλά ως προπονήτρια. Η Ντίνα Μαύρου μπορεί να μην έχει παίξει βόλεϊ σε ομάδα της Νάξου αλλά ελέω καταγωγής (βλ Σκαδό) είναι η ντόπια της παρέας και με....... δεδομένο ότι αρκετά καλοκαίρια τα έχει περάσει στο νησί. Και η Στέλλα Λαγουδάκη; Μπορεί να μην έχει πατήσει ποτέ το πόδι της στο νησί, αλλά η κρητική της καταγωγή και το γεγονός ότι είναι άνθρωπος έξω καρδιά την φέρνει σε θέση ισχύος. Μοναδικό πρόβλημα όπως αναφέρει το γεγονός ότι λόγω ζωδίου δεν είναι εύκολη στις αλλαγές, όμως από την πρώτη επαφή με τους παράγοντες της Νάξου… έδωσε την καρδιά της.


Επιστροφή όμως στην τριάδα που απολαμβάνει το καφεδάκι της με την συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από την δυναμικότητα του ομίλου και να αποτελεί κοινή συνισταμένη ότι ο όμιλος είναι ο πιο δύσκολος με πολύ δυνατές ομάδες στην Αθήνα. Κάτι που όμως είναι και πρόκληση με δεδομένο ότι για να ανέβεις κατηγορία καλό θα είναι να κερδίζεις τους κορυφαίους… Και η αρχή της μίνι συνέντευξης γίνεται με την Τζούλια Μπορίσοβα που με το καλημέρα δίνει το στίγμα της « Δεν νιώθω ότι είμαι νέα εδώ. Ισα ίσα νιώθω ότι δεν έχω φύγει ούτε ένα λεπτό από το νησί. Είμαι ενθουσιασμένη από την προοπτική να αγωνιστώ εκ νέου, έχω πάρα πολύ καλή διάθεση και πιστεύω ότι θα κάνουμε πολύ καλή πορεία την φετινή περίοδο. Μου αρέσει έως τώρα το κλίμα στην ομάδα» Σχολιάζοντας την περσινή της παρουσία στη Νάξο από τη θέση της προπονήτριας αναφέρει «είμαι της άποψης πάντα στη ζωή μου ότι κάθε τι που γίνεται έχει ένα σκοπό. Και βέβαια ότι εμπόδια συναντάμε είναι για καλό και μόνο. Οπότε ίσως να μην ήταν γραπτό να αγωνιστώ πέρυσι στην ομάδα. Όμως φέτος όλα θα πάνε καλά». Και βέβαια η περσινή της εμπειρία την θέτει σε θέση ισχύος «έχω πολύ καλή εικόνα όχι μόνο του νησιού αλλά και των ανθρώπων εδώ. Άλλωστε ξέρω τα κορίτσια που είχαμε πέρυσι στην ομάδα και ως παλαιότερη από τις …καινούργιες θα μεταφέρω την εμπειρία μου και θα βοηθήσω τις υπόλοιπες να προσαρμοστούν πολύ καλύτερα». Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας; «Ξέρω την όρεξη και τη διάθεση που έχουν οι παράγοντες του Πανναξιακού και γνωρίζω τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ώστε να πετύχουν στον στόχο τους. Ελπίζω να υπάρξει η σωστή συνεργασία όλων των πλευρών για να μείνουν ευχαριστημένοι αφενός οι φίλοι της ομάδας καθόλη τη σεζόν και στο τέλος να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε όλοι μας». Ποια θα είναι αυτά; Ένα τεράστιο χαμόγελο από την Μπορίσοβα αποτελεί την ιδανική απάντηση….


Ιδανικός συνδυασμός

Η …Ναξιώτισσα Μαύρου με το καλημέρα δίνει το στίγμα της λέγοντας «σου έχω και τον τίτλο έτοιμο: βρίσκομαι στην ομάδα της καρδιάς μου». Και βέβαια εξηγεί αμέσως γιατί επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα της στον Πανναξιακό «Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση που πήρα για να έρθω στη Νάξο, πολύ απλά συνδυάζει ότι μου αρέσει: τη Νάξο που λατρεύω και το άθλημα που με αντιπροσωπεύει. Κι από τη στιγμή που η Νάξος μου προσφέρει αυτόν τον συνδυασμό δεν θα μπορούσα να πω όχι. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι με βάση τις κινήσεις που έχουν γίνει τόσο σε επίπεδο προπονητών όσο και απόκτησης αθλητριών το λιγότερο που θα μπορέσουμε να κάνουμε είναι να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο». Κάνοντας μία αναφορά στο ότι ο Πανναξιακός προέρχεται από το τοπικό πρωτάθλημα και ανεβαίνει στην Α2 τονίζει « οι διαφορές είναι μεγάλες. Αλλά το ευχάριστο είναι ότι έχουν αποκτηθεί αθλήτριες με μεγάλη εμπειρία και έχουν περάσει από το ανάλογο στάδιο. Κάτι που σημαίνει ότι θα προσαρμοστούν όλοι πολύ πιο εύκολα στα νέα δεδομένα». Ποιο είναι το «στοίχημα» των προπονητών του Πανναξιακός για τη νέα χρονιά; «Είναι να δώσουν στην ομάδα ένα κοινό σημείο αναφοράς. Κι αυτό γιατί προερχόμαστε όλες από διαφορετική νοοτροπία και φιλοσοφία ως αθλήτριες. Και θεωρώ ότι σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι ώστε όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είμαστε ένα δυνατές και ομοιογενές σύνολο».


Η βοήθεια του κόσμου

Κρατήσαμε για το τέλος την Στέλλα Λαγουδάκη. Την 24χρονη ακραία που έρχεται στη Νάξο έχοντας περάσει από Πανελλήνιο και Μαρκόπουλο. Με καταγωγή από το Ρέθυμνο ξέρει πως είναι να ζει κάποιος σε νησί αλλά όπως αναφέρει γελώντας «ήταν πολύ δύσκολη η επιλογή. Δεν είμαι άλλωστε συνηθισμένη στις αλλαγές και έτσι δεν ήταν εύκολο να αφήσω την Αθήνα και να έρθω στη Νάξο. Όμως, από τη στιγμή που κατάλαβα ότι έχω απέναντί μου καλούς ανθρώπους και με διάθεση να προσφέρουν αλλά και να βοηθήσουν το άθλημα και έχουν θέσει στόχους τότε είπα αυτή είναι μία πραγματική ευκαιρία. Και ουσιαστικά από ένα σημείο και μετά στο μυαλό μου ήταν μόνο η Νάξος. Και ήρθα. Το γιατί ήρθα; Μοιάζει πλέον εύκολο και ουσιαστικά το έχω απαντήσει. Υπάρχουν οι προοπτικές για την δημιουργία μίας πολύ καλής ομάδας, το επίπεδο με βάση τις προσθήκες αθλητριών είναι υψηλό και έχω την αίσθηση ότι θα κάνουμε μία πολύ καλή προσπάθεια, η οποία και θα ευχαριστήσει τον κόσμο. Άλλωστε χωρίς αυτόν δεν μπορούμε να πάμε … πουθενά. Θα τον φέρουμε στο γήπεδο και θα τον κρατήσουμε με τις εμφανίσεις μας» Όσο για το όπλο του φετινού Πανναξιακού, δεν μπορεί παρά να είναι «το γεγονός ότι ήδη έχουμε δημιουργήσει μία πολύ καλή παρέα. Οι παίκτριες που έχουν έρθει είναι πολύ καλά κορίτσια και αυτό που θα βγει θα είναι κάτι πολύ καλό. Πραγματικά πολύ καλό»….


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

19 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πείτε και ένα ευχαριστώ στον άνθρωπο που έκανε τον κόπο να γράψει όλα αυτά για να τα κάνετε εσείς copy paste. Δεν είναι παρέας οι συζήτηση είναι δουλειά επαγγελματία

Ανώνυμος είπε...

gnosti praktiki clopy paste xoris pigi ,afti einai i diafora tou dimosiokafrou kai tou anthropou pou kanei reportaz

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΩΣΤΑ. ΑΚΟΥ ΓΙΕΝΝΙΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Μας έχουν ζαλίσει τα παπάρια αυτά τα blog τρέχουν οι επαγγελματίες με τα έξοδα τους και το άγχος τους και τα cloparoun αυτοί και όλα οκ! και κάνουν και επιλεκτική δημοσίευση κιόλας! αχ! καλά κάνουν και θέλουν να τα κλείσουν όλα τα μπουρδέλα! σιγά την ενημέρωση που κάνουν δικά τους ρεπορτάζ 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 τον χρόνο

Naxos Fan είπε...

Αν δεν σας αρέσουν τα άρθρα μας ελάτε να σας δώσουμε τα λεφτά σας πίσω

Ανώνυμος είπε...

Δώσε σε αυτούς που έχουν επενδύσει και έχουν ξοδέψει και τους παίρνεις τα άρθρα χωρίς καν να τους λες ένα γαμημένο ευχαριστώ και χωρίς καν να αναφέρεις ότι ο τάδε μαλάκας έτρεξε να κάνει την συνέντευξη.
αντιθέτως ειρωνεύεσαι κιόλας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το naxosfan συνήθως δηλώνει ότι δε διαβαζει σχόλια.Ανεξάρτητα από αυτο που πασιφανώς δεν ισχύει, η άνοδος της ομάδας, η προβολή, το χρήμα εξαρτάται από τη συλλογική δουλειά όλων όσων αγαπούν το αθλητισμό και επιθυμούν να απολαύσουν θέαμα και νίκες.Οι παράγοντες ας προσέξουν και ας φροντίσουν αυτά τα κορίτσια για νααποδώσουν τα μέγιστα, όπως βοηθούν και προσέχουν τους οικείους τους στο δρόμο.Καλή συνέχεια, δουλειά και καλή σεζόν.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΣΧΟΗΘΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 3.02 ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΣΕ;
ΑΙ ΚΑΙ Γ..............

Ανώνυμος είπε...

Δικό μου δεν είναι αλλά αλλά το διαβάσα με στην Κυκλαδική και αναρτήθηκε χθες σε site από τον δημοσιογράφο που το έκανε και το βάζουν εδώ ως κου κου ρου κου και τέτοια. Πείτε ένα ευχαριστώ τουλάχιστον ή μια πηγή ρε αδερφέ μου.

ΥΓ Μόλις γύρισα από την Μ..α σου.

Ανώνυμος είπε...

Δικό μου δεν είναι αλλά αλλά το διαβάσα με στην Κυκλαδική και αναρτήθηκε χθες σε site από τον δημοσιογράφο που το έκανε και το βάζουν εδώ ως κου κου ρου κου και τέτοια. Πείτε ένα ευχαριστώ τουλάχιστον ή μια πηγή ρε αδερφέ μου.

ΥΓ Μόλις γύρισα από την Μ..α σου.

Ανώνυμος είπε...

paidi twn proponhtwn h Sia elpizoume na katathesei psuxh...

Ανώνυμος είπε...

βρε τι ασχολειστε με το βολλευ και τον παναξιακο και τους μισθοφορους. εδω ο κοσμος καιγεται και σεις ψωλαρμενιζετε.

Ανώνυμος είπε...

ρε 11.09 εισαι εντελως μαλακας ή μας κανεις πλακα. Εμεις προσπαθουμε να βοηθησουμε την ομαδα κι εσυ ασχολησαι με το κειμενο του αρθρου.
Που ξερεις εσυ τι συνεργασια εχει ο bloger με τους δημοσιογραφους, μπορει να κανουν και αλλαξοκολιες, εσυ στο φιναλε τι ζορι τραβας.
Μηπως γραφεις κι εσυ σε καποιο site και σου κλεψανε την αποκλειστικοτητα;

Ανώνυμος είπε...

χαχχαχαχαχαχχα
σιγά μην μπλέξω εγώ με αυτές τις μαλακίες.

αλλά δεν βοηθάνε έτσι φίλε μου μαλακάκο ..... έτσι θα κάμουν και αυτούς που ασχολούνται να τα παρατήσουν..

α!!! μαλακάκο αϊ κιχου σκαρδατ δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σας βλάκες, κομπλεξικοί...

Ανώνυμος είπε...

Καλα εισαι Ο ΜΑΛΑΚΑΣ μας λες οτι δεν ασχολησαι εισαι καθε μερα στο ιντερνετ και γραφεις μαλακιες εχεις γραψει 4 σχολια σε μια αναρτηση
Αυτα κανει φιλε μου η πολυ μαλακια
πειραζει τον εγκεφαλο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΝΑ 24 Αυγούστου 2011 9:07 μ.μ.
ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΜΟΝΟ Η ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

DE XERO RE PAIDIA TI PAIZETAI ALLA DYSKOLEVOMAI NA PISTEPSO POS OLES AYTES OI MOYNARES IRTHAN STI NAXO NA PAIZOUN VOLEY , EIDIKA MESA STO MAKRY KAI VROXERO XEIMONA!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ... ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ? ΑΜ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!...