Σάββατο, Ιουλίου 31, 2010

Tα πρώτα «χρίσματα» του ΠΑΣΟΚ

Στο σημερινό φύλλο της η εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ" δημοσιεύει τα πρώτα σίγουρα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων που θα πάρουν το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ.
Μεταξύ άλλων και αυτό του Ναξιώτη Δήμαρχου κ. Ν. Μαράκη που, όπως ήταν αναμενόμενο, φαίνεται να έχει εξασφαλίσει από πολύ νωρίς την στήριξη του κόμματος.
Τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, θα ανακοινωθεί η πρώτη «λίστα» των υποψήφιων δημάρχων. Μέχρι χθες δεν είχε αποφασιστεί ποια από τα 150 ονόματα θα συμπεριλαμβάνονταν στην πρώτη «φουρνιά», αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα δημοσιοποιηθούν υποψηφιότητες από διάφορες περιοχές της χώρας. Σίγουρη είναι, μεταξύ άλλων, η υποψηφιότητα των παρακάτω:
* Στη Βέροια υποψήφια δήμαρχος θα είναι η νυν, η κυρία Χαρούλα Ουσουτζόγλου, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
* Στην Κομοτηνή, υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο 45χρονος Γιώργος Πετρίδης, ηλεκτρολόγος-μηχανολόγος και δημοτικός σύμβουλος της πόλης.
* Στο Αγρίνιο, υποψήφιος θα είναι ο νυν δήμαρχος κ. Παύλος Μοσχολιός, ενώ ο νυν νομάρχης (και πρώην δήμαρχος επί χρόνια) Θ. Σώκος διεκδικεί το χρίσμα για την Περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας.
* Για τον Δήμο Σάμου υποψήφιος θα είναι ο κ. Στέλιος Θάνος, που σήμερα είναι αντινομάρχης του νησιού.
* Στη Νάξο θα είναι υποψήφιος ο κ. Νίκος Μαράκης με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά.
* Στον Δήμο Χανίων θα είναι υποψήφιος ο νυν βουλευτής κ. Μανώλης Σκουλάκης.
* Στο «διπλανό» Ρέθυμνο, υποψήφιος δήμαρχος κατεβαίνει ο.... κ. Γιώργος Μαρινάκης.
* Στο Ηράκλειο Κρήτης θα είναι και πάλι υποψήφιος (εξελέγη με υψηλά ποσοστά) ο κ. Γιάννης Κουράκης.
* Στον υπό συνένωση Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματε-ρού υποψήφιος θα είναι ο νυν δήμαρχος Αγ. Αναργύρων κ. Νίκος Σαράντης που στα γκάλοπ εμφανίζει ισχυρές δυνάμεις.
* Στην Αγ. Βαρβάρα ο κ. Γιώργος Καπλάνης, στέλεχος της περιοχής του ΠΑΣΟΚ επί χρόνια - διαδέχτηκε τον κ. Λ. Μίχο που εξελέγη βουλευτής.
* Στον Αλιμο θα κατέλθει ο κ. Θανάσης Ορφανός, αυτοδιοικητικός και αντιδήμαρχος επί χρόνια στην πόλη.
* Στο Ιλιον υποψήφιος θα είναι ο κ. Ηλίας Ζενέτος.
* Στον κρίσιμο Δήμο της Καλλιθέας υποψήφιος θα είναι ο επί χρόνια δήμαρχος και μέλος σήμερα του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Ασκούνης.
* Στη Νέα Ιωνία, ο πρώην υπουργός και νυν δήμαρχος Γιάννης Χαραλάμπους.
* Στον Δήμο Ζωγράφου υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο κ. Κώστας Καλλίρης, ο οποίος έχει εμπειρία από τα αυτοδιοικητικά της πόλης.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ? Ο ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ? ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.........ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΛΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΒΟΥΔΙΑ ...
ΟΤΙ ΠΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Στη Νάξο θα είναι υποψήφιος ο κ. Νίκος Μαράκης με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά.ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ!!!!!!!!!