Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

« ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ»

«ΝΑΞΟΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ»
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Νάξος 18-07-2010
Η Δημοτική Παράταξή μας βροντόφωνα και με στεντόρεια φωνή καταγγέλλει δημόσια και ενώπιον ολόκληρου του Ναξιακού Λαού την απαράδεκτη και αποδοκιμαστέα συμπεριφορά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου Γεωργίου Καραμανή προς την Δημοτική Παράταξη μας και τον Δημοτικό Σύμβουλό της Μιχαήλ Μαργαρίτη (Μπαρμπούνη).
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 16-07-2010, δημόσια και εις επήκοον όλων που παρακολουθούσαν την ανωτέρω συνεδρίαση μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, και ενώ συζητούνταν το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης που έχει να κάνει την πλακόστρωση με κυβόλιθους σε οδούς του Αγίου Αρσενίου και στην Πλατεία έμπροσθεν του Αγίου Σπυρίδωνα, ανέφερε για το δημοτικό σύμβουλο της Παρατάξεως, Μιχαήλ Μαργαρίτη ότι « ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ» αποδεικνύοντας το μέγεθος και το ποιόν του ανδρός που εκστόμισε τις ανωτέρω υποτιμητικές, χλευαστικές, συκοφαντικές και εξυβριστικές εκφράσεις για τον δημοτικό σύμβουλο μας, αποδεικνύοντας δε την.... αντίληψη και τον τρόπο αντιμετώπισης των μελών και των δημοτικών συμβούλων μας, ανθρώπων εκλεγμένων από το Ναξιακό Λαό, επαγγελματιών και οικογενειαρχών, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου.

Ο Πρόεδρος δε του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου, για μία ακόμα φορά ακολουθώντας πρακτικές «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», σταλινικές μεθόδους, αγνοώντας και μάλιστα επιδεικτικά το θεσμικό ρόλο, ότι δηλαδή είναι πρόεδρος ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου, και όχι της παρατάξεως από την οποία προέρχεται και ουδόλως ανταποκρινόμενος στο θεσμικό του ρόλο και το καθήκον του αντιμετωπίζει του δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Παρατάξεως μας, ως «Παρίες», οι οποίοι δεν πρέπει να έχουν άποψη και λόγο και να εκφέρουν τούτο κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο ίδιος δε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο δήμαρχος Νάξου είναι αυτοί που αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και υπαιτιότητα ουδόλως έχουν προσαρμόσει, εδώ και διόμισυ έτη, τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου προς τον Πρότυπο Κανονισμό Λειτουργίας του, που προβλέπει η σχετική νομοθεσία, αν και έχουμε ζητήσει τούτο επανειλημμένα τόσο εγγράφως όσο και προφορικά, έχοντας τεράστιες ευθύνες προς τούτο.

Αντιλαμβανόμαστε την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τόσο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου αλλά και ο Δήμαρχος Νάξου οι οποίοι αποτελούν άλλωστε και τους κύριους εκφραστές της Δημοτικής Πλειοψηφίας, όχι μόνο από το μηδενικό αλλά από το αρνητικό έργο που έχουν παράξει μέχρι σήμερα και τις τεράστιες ευθύνες που έχουν για την σημερινή κατάντια του Δήμου Νάξου, διαβλέποντας ότι το χρονοντούλαπο της ιστορίας είναι πάρα πολύ κοντά.

Εμείς αφήνουμε τους ανωτέρω κύριους στην κρίση του Ναξιακού Λαού αλλά και του Λαού των Μικρών Κυκλάδων πλέον. Η 7-11-2010, άλλωστε πλησιάζει γοργά και τότε θα λάβουν την απάντηση που πραγματικά τους αξίζει από τον ίδιο τον Λαό της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.

Εκ της Δημοτικής Παρατάξεως.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Είναι απαράδεκτος ο κύριος Καραμανής. Ένας Δημοτικός σύμβουλος που κατέχει το ύψιστο αξίωμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει αν μη τι άλλο να ξέρει να συγκρατεί το θυμό του και τη γλώσσα του. Αλλά τι να πούμε τώρα μαθητούδι του Μέγα Κόκκοτα είναι άρα απαλάσσεται από τις κατηγορίες. Εύχομαι να είναι και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για να διατηρηθεί το επίπεδο εκεί μέσα. Κρίμα τη Νάξο κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Vriskei kai ta kanei to tsoutseki o karamanis se arosto anthropo. Kseftila re ala o kathenas vriskei to mastora tou.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΟΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ,ΚΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΑ ΛΑΔΙΑ