Τρίτη, Ιουλίου 06, 2010

ΛΑΟΣ κατά Lopez

Tην προσφυγή βουλευτών του ΛΑΟΣ στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προκάλεσαν οι πληροφορίες για επικείμενη επίσκεψη της τραγουδίστριας Jennifer Lopez στην κατεχόμενη Κύπρο, όπου θα εγκαινιάσει ξενοδοχείο
Οι Βουλευτές Κωστής Αϊβαλιώτης, Βαΐτσης Αποστολάτος και Ηλίας Πολατίδης κατέθεσαν κατεπείγουσα Προσφυγή στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου με αφορμή την πρόθεση της γνωστής Αμερικανίδας τραγουδίστριας να μεταβεί στην κατεχόμενη Κύπρο και να χρησιμοποιήσει το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.
"Η γνωστή αμερικανίδα τραγουδίστρια Jennifer Lopez φέρεται να έχει εκφράσει την πρόθεση να μεταβεί στην κατεχόμενη Κύπρο στις 20 Ιουλίου (επέτειο της βάρβαρης τουρκικής εισβολής) χρησιμοποιώντας το παράνομο αεροδρόμιο της.... Τύμπου (οι κατοχικές αρχές το αποκαλούν "ERCAN") προκειμένου να εγκαινιάσει ξενοδοχείο, το οποίο στο παρελθόν ανήκε σε Έλληνα της Κύπρου. Η ενέργεια αυτή αν τελικά γίνει θα αποτελέσει περιφρόνηση προς τις αρχές της ΕΕ, η οποία έχει απαγορεύσει πλήρως την χρήση των παρανόμων πυλών εισόδου στην κατεχόμενη Κύπρο" αναφέρουν οι βουλευτές στην προσφυγή τους και καταλήγουν:

"Υπενθυμίζεται ότι - σύμφωνα με το δίκαιο των ΗΠΑ - όποιος χρησιμοποιήσει παράνομο αεροδρόμιο π.χ. στη Λατινική Αμερική (όπου υπάρχουν αεροδρόμια από τα γίνεται εμπόριο ναρκωτικών) συλλαμβάνεται και του επιβάλλονται κυρώσεις ως προς τη δυνατότητα που έχει να χρησιμοποιήσει αεροδρόμια των ΗΠΑ. Παράκλησή μας θα ήταν να εξετασθεί το συντομότερο από την Επιτροπή σας η δυνατότητα επιβολής κυρώσεων - αν η Jennifer Lopez επιμείνει τελικά στην απόφασή της - με την μορφή της απαγόρευσης εισόδου σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο της ΕΕ, όπως και κάθε άλλου υπηκόου χρησιμοποιήσει το παραπάνω παράνομο αεροδρόμιο το οποίο βρίσκεται σε κατεχόμενο τμήμα χώρας - μέλους της ΕΕ".

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει τη πληροφορία που εμφανίστηκε σε τουρκικά έντυπα. Σύμφωνα με τα τουρικά μέσα θα εισπράξει τρία εκατομμύρια δολάρια για να εμφανιστεί στην σκηνή του νέου ξενοδοχείου.

Η επίσημη τελετή των εγκαινίων θα γίνει στις 24 Ιουλίου ημέρα των 41ων γενεθλίων της Λατινοαμερικανίδας τραγουδίστριας, η οποία θα φιλοξενήσει την οικογένεια και τους φίλους της στο ξενοδοχείο
B.K. Από news247.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :