Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2010

Εσωκομματικά μαχαιρώματα και υπέρογκα χρέη στο νοσοκομείο Νάξου.

Σκληρές απαντήσεις Καπίρη σε Ρήγα
Τα εσωκομματικά μαχαιρώματα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. με φόντο τα όσα συμβαίνουν -κυρίως το τελευταίο χρονικό διάστημα- στο νοσοκομείο Νάξου καλά κρατούν!
Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Παναγιώτης Ρήγας τα άκουσε για τα καλά σήμερα το πρωί από τον πρώην πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής του νοσοκομείου Νάξου, ιατρό και υποψήφιο βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις τελευταίες εκλογές Γερμανό Καπίρη, μέσω της συχνότητας της Ραδιοφωνίας Κυκλάδων.
Ο κ. Καπίρης έδωσε σκληρές απαντήσεις στον βουλευτή Παναγιώτη Ρήγα. Ταυτόχρονα τον κατηγόρησε για άδικη και βάρβαρη επίθεση σε βάρος των γιατρών του Νοσοκομείου, όπως επίσης για αλαζονεία και για απύθμενο θράσος. Κάλεσε δε τον βουλευτή, να ασχοληθεί με τα ουσιαστικά και σοβαρά ζητήματα του τομέα Υγείας και να αφήσει ήσυχους τους γιατρούς, που όπως είπε κάνουν πολύ περισσότερα από τα τυπικά τους καθήκοντα.
Αγγίζουν τα 15 εκατ. τα χρέη…
Υπερχρεωμένα παρέλαβε τα Νοσοκομεία της Νάξου και της Σύρου η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σύμφωνα με τον υποδιοικητή της ΔΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων Σωτήρη Ζώτο. Όπως αναφέρουν οι πίνακες που έδωσε στη δημοσιότητα, στο Νοσοκομείο της Σύρου τα χρέη ξεπερνούν τα 13 εκατ. ευρώ ενώ σε αυτό της Νάξου τα 1,7 εκατ. ευρώ.
Από naxios.blogspot.com Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :