Παρασκευή, Ιουλίου 23, 2010

“Όταν χαράζει στο Αιγαίο”

Στις 18/06/2010 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στον Κλήδονα, στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, σε συνεργασία των δυο Συλλόγων, Σύλλογο Ναξιωτών Αγίων Αναργύρων και Σύλλογο Ευβοιωτών Αγίων Αναργύρων.
Παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι των δύο Συλλόγων και με τα τακίμια του Νίκου Κονιτόπουλου διασκέδασαν άπαντες.
Βιολί και λαούτο έπαιξαν οι μαθητές του Νίκου Κονιτόπουλου, Κώστας Χουζούρης στο λαούτο και Γιώργος Μπελιώτης στο βιολί.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος των Αγίων Αναργύρων Νίκος Σαράντης, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Μαρίνης, Θεοδοσία Στίγκα, Πολύδωρας Τσελέγκας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φλώρος Κοντοπίδης, Κωνσταντίνος Προβατόπουλος, Πούλιος Μανώλης, Χρύσα Χρονοπούλου, Αλέκος Περράκης, και ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βελισάριος Σπανός. Επίσης παρευρέθηκαν οι πρόεδροι Αμαλία Καρπαδάκη για την Ένωση Κρητών Αγ. Αναργύρων, Βασίλης Παπαευσταθίου για το Σύλλογο Ηπειρωτών Αγ. Αναργύρων, Στέφανος Ντούλας για τον λαογραφικό Όμιλο Αορείτης. Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Απεραθείτικου Συλλόγου Πέτρος Καραπάτης και ο εκπρόσωπος της ΟΝΑΣ Ιάκωβος Γιακουμής. Επίσης παρευρέθει ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου μας Γιάννης Δοντάς.
Το έστειλε το naxioi.wordpress.com Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Με 3-4 ευρώ το λίτρο η βενζίνη ΑΥΡΙΟ, οι μοναρχικοί τραπεζίτες σκρουτζ θέλουν να μας προγράψουν επειδή ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ το πετρέλαιο-ΔΕΝ υπάρχουν 'εναλλακτικές' (μπλοφάρουν για να κερδίσουν χρόνο, αφού οι ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ φτιάχνονται από το ολοένα λιγότερο-ακριβότερο πετρέλαιο), και νομίζουν ότι θα γλιτώσουν τον κανιβαλισμό, βάζοντάς μας να αλληλοσκοτωθούμε ευρωπαίοι-υπερπληθυσμιακοί αφροασιάτες, ενώ αυτοί νομίζουν ότι θα μείνουν με τις τελευταίες σταγόνες στον Τιτανικό...
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει η ανθρωπότητα, τόσο πιο γρήγορα θα δει τη λύση σε αναδασώσεις-αυτάρκη αγροκτήματα.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4529824
http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply
http://timesonline.typepad.com/environment/2009/06/peak-oil-latest-yikes.html
http://www.youtube.com/watch?v=Ulxe1ie-vEY
http://www.youtube.com/watch?v=ow1w33VAPII