Τετάρτη, Ιουλίου 28, 2010

Εικόνες ντροπής, γέμισε με λύματα ο Αι Γιώργης.

Δεχθήκαμε σήμερα το πρωί e-mails με παράπονα από αναγνώστες του blog για την χθεσινή υπερχείλιση αποχετευτικού αγωγού στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, που είχε σαν αποτέλεσμα να μολυνθεί ένα μέρος της παραλίας και της θάλασσας, από την διαρροή των λυμάτων.
Δημιουργήθηκαν σκηνές απείρου κάλους από τους λουόμενους που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί και τους ναυαγοσώστες που φώναζαν στον κόσμο να απομακρυνθεί από την περιοχή.
Είναι όντως τραγικό μεσούσης της τουριστικής περιόδου, και ενώ όλοι οι επαγγελματίες αγωνίζονται μέσα σ' αυτήν την κακή σεζόν να επιβιώσουν, να συμβαίνουν τέτοια καταστρεπτικά πράγματα που διώχνουν στη κυριολεξία τον κόσμο από τη Νάξο.
Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν υπήρχαν μηχανήματα που καθάριζαν τα φρεάτια πριν από το καλοκαίρι για να αποφεύγονται παρόμοια περιστατικά.
Ελπίζουμε κάποιοι από τους άρχοντες του νησιού να επιληφθούν του θέματος
Εμείς σίγουρα θα επανέλθουμε.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Οχι μονο να επιληφθουν οι αρμοδιοι αλλα να αναζητηθει και ο υπευθυνος και επιτελους καποιος να βγει στη σεντρα και ας μην τιμωρηθει αλλα τουλαχιστον η ανεπαρκεια να γινει ορατη σε ολους τους ναξιωτες γιατι σε λιγο ολοι οι ''ανευθυνοι''και ''ανεπαρκεις''θα ζητανε την ψηφο μας.Φως λοιπον σε ολα και καθε κατεργαρης στον παγκο του.
Φυσικα συγχαρητηρια στους διαχειριστες τοθ blog για την αναρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Stou koufou tin porta ...