Σάββατο, Οκτωβρίου 02, 2010

Δεν ξεκίνησε καλά ...

Άσχημα τα μαντάτα από την πρώτη κιόλας ημέρα και μάλιστα απ' το παιδικό πρωτάθλημα Κυκλάδων. Συγκεκριμένα στο παιχνίδι Πανναξιακού - Νηρέα οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν ότι κατά την διάρκεια του 1ου ημιχρόνου, και ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη, άγνωστοι εισέβαλαν στα αποδυτήρια των παιδιών του Νηρέα και αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα και άγνωστο χρηματικό ποσό από τις αποσκευές τους.
Κατόπιν αυτού το παιχνίδι που βρισκόταν στο ημίχρονο διεκόπη, καθώς η αποστολή του Νηρέα ανεχώρησε. Η αστυνομία φυσικά που έφθασε εκ των υστέρων δεν κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη-ες.
Την πράξη αυτή βέβαια καταδικάζει όλος ο φίλαθλος κόσμος του νησιού της Νάξου, και εμείς με τη σειρά μας ως φίλαθλοι του Πανναξιακού ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ από τα παιδιά του Νηρέα, και να τους βεβαιώσουμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες είναι κατακριτέες και δεν αντιπροσωπεύουν τον φίλαθλο κόσμο της Νάξου.
Κρίμα και για τους ''μικρούς" του Πανναξιακού, που είδαν την προσπάθειά τους να μένει στη μέση, αφού μετά από εκπληκτική απόδοση προηγούνταν του Νηρέα στο ημίχρονο με 3-0.
Β.Κ. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :