Παρασκευή, Μαρτίου 12, 2010

ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΤΕΛΟΣ


Τέλος στα σενάρια, που τον ήθελαν υποψήφιο για τον Δήμο, έδωσε σήμερα με ανακοίνωσή του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Β. Κόκκοτας.
Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας "Το ΒΗΜΑ της Νάξου" ο πρώην Δήμαρχος είχε συναντηθεί με παλιούς συνεργάτες του, εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον της Νάξου, και δήλωσε "παρών" για τις επικείμενες εκλογές.
Σε παλαιότερη του δήλωση(στον Γιάννη Βλαχάκη) ο κ. Κόκκοτας είχε ξεκαθαρίσει ότι θα περιμένει πρώτα την εφαρμογή του σχεδίου "Καλλικράτης", θα μετρήσει τις δυνάμεις του και μετά θα αποφασίσει.
Λέτε τώρα να ξεσπάσει πρόβλημα διαδοχής και εσωστρέφειας στην ομάδα των "Αργοναυτών";
Θ. Γρυλάκης και Λ. Θεόφιλος είναι τα δυο επικρατέστερα ονόματα για την διαδοχή.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΓΛΩΣΕΨΕ ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΞΑΦΝΙΚΑ? ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ!ΚΡΙΜΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2006..ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΙΩΣΑΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

"To χρήμα πολλοί εμίσησαν την δόξα ουδείς". Ο Εγωισμός και η αλλαζονεία είναι αυτά που έχουν οδηγήσει μεγάλους ηγέτες να υποπέσουν σε λάθη. Το είχα προβλέψει με σχόλιο μου εδώ στο 'Ναχοs Fun" οτι ο Κόκκοτας δεν υπήρχε περίπτωση να κατέβει ξανά υποψήφιος, γιατί παρά τις παροτρύνσεις ή την επιθυμία του όταν θα εκτιμούσε την κατάσταση, θα έβλεπε πως δεν είχε ερείσματα πιά στην κοιμωνία, ικανά να του δώσουν την νίκη.