Παρασκευή, Μαρτίου 26, 2010

ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΞΟΥ;


Από μέρα σε μέρα περιμένει ο Διοικητής του νοσοκομείου Νάξου, κ. Μαργαρίτης, την απόλυσή του.".... περιμένω καθημερινώς την απόλυσή μου… Αυτό όμως δεν με πτοεί στο να ασκώ κανονικά τα καθήκοντά μου..." δήλωσε σε συνέντευξή του στην τοπική εφημερίδα "Κυκλαδική".
Ο κ. Μαργαρίτης είναι, κατά γενική ομολογία, ο ικανότερος Διοικητής που έχει περάσει από το νοσοκομείο της Νάξου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να παραμείνει στη θέση του.
Ο νέος διοικητής πάντως δεν αποκλείεται να είναι γένους θηλυκού, αφού το όνομα που ακούγεται έντονα τελευταία είναι αυτό της κυρίας Βούλας Λάμπρου

Η κυβέρνηση άλλαξε σε μια νύχτα τους διοικητές στα νοσοκομεία και σε άλλους οργανισμούς στον τομέα υγείας της χώρας πριν...λήξει η θητεία τους για να βολέψει τους «ημετέρους» μεγαλώνοντας κι άλλο την μαύρη τρύπα του δημοσίου ελλείμματος!

Ολο αυτό το εγχείρημα θα κοστίσει περίπου 3εκ. ευρώ το χρόνο αφού οι μέχρι τώρα διοικητές, αυτομάτως στρέφονται στην Ελληνική Δικαιοσύνη διεκδικώντας και κερδίζοντας τελικά τεράστιες αποζημιώσεις, εφόσον εκδιώχθηκαν πριν τη λήξη των συμβάσεών τους

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :