Κυριακή, Μαρτίου 28, 2010

Καθάρισε η Αναγέννηση Νάξου με 4-1 τον Αστέρα Μαρμάρων


Κάνοντας ίσως το καλύτερο φετινό της παιχνίδι η Αναγέννηση νίκησε άνετα τον Αστέρα Μαρμάρων με 4-1 και έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή (ενώ είχε ηττηθεί με 2-0 στο 1ο ματς). Τώρα οι παίχτες του Σ. Πολέμη θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μήλου σε διπλές αναμετρήσεις για να οριστικοποιήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία
Οι Ναξιώτες έδειξαν απ την αρχή ποιος ήθελε περισσότερο το παιχνίδι καθώς βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στο δωδέκατο λεπτό ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου ματς. Συγκεκριμένα στο 7' ο Ντένης έκανε το 1-0 μετά από ολέθριο σφάλμα της άμυνας των Παριανών ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπάγκαλος βγήκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλάσαρε σωστά κάνοντας το 2-0 που ήταν και το... σκορ ημιχρόνου. Μοναδική αντίδραση των φιλοξενουμένων ένα σουτ στο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ στο 42'. Στην επανάληψη η Αναγέννηση μπήκε εξίσου δυνατά και έκανε το 3-0 στο 50' με τον Ζούλη ενώ στο 70' ο Ντένης έκανε το 4-0 μετά από υπέροχη ατομική προσπάθεια. Ο Αστέρας μείωσε σε 4-1 με κεφαλιά του Κληρονόμου στο 85' που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελικό 4-1 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του ματς καθώς οι παίχτες της Αναγέννησης τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησαν και έχασαν σωρεία ευκαιριών. Δίκαια η διαιτησία του Ζαράνη.

Τα αποτελέσματα των αγώνων play off :

Πανναξιακός- Α.Ο.Ίου (δεν έγινε )
Η ομάδα της Ίου δεν μπόρεσε να ταξιδέψει, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμενικό απαγόρευσε(?) τον απόπλου του ταχύπλοου που θα μετέφερε την αποστολή στη Νάξο.
Τώρα η ομάδα της Ίου κινδυνεύει να τιμωρηθεί και να χάσει τον αγώνα στα χαρτιά

Νηρέας-Αστέρας Κορθίου 1-1

Άνω Σύρου Α.Ο. Πάρου 1- 1

Η Βαθμολογία:

1. Νηρέας Τερμ. 7-6 β. 7

2 Αστ. Κορθίου Τερμ. 6-3 β. 7

3. Άνω Σύρος Tερμ. 5-0 β. 7

4. Πανναξιακός Τερμ. 4-5 β. 3

5. ΑΟΠ Τερμ. 3-4 β. 2

6. Ίος Τερμ. 0-7 β. 0

Β.Κ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :