Κυριακή, Μαρτίου 07, 2010

"ΚΛΕΙΔΩΣΕ" Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο ξενοδοχείο "Naxos royal", η προγραμματισμένη συνεδρίαση της τοπικής ΝΔ Νάξου, για την επιλογή υποψηφίου Δημάρχου στις επόμενες εκλογές.
Στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου, παραβρέθηκαν και μίλησαν πολλά στελέχη και μέλη της παράταξης, και εξέφρασαν σύσσωμα την στήριξή τους στον κ. Μαργαριτη.
Η συγκέντρωση έγινε αυτή την φορά σε ήπιο και ενωτικό κλίμα και όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να "κλειδώσει" σήμερα η υποψηφιότητα του κ. Μ. Μαργαρίτη, αφού δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος.
Ο κ. Μαργαρίτης στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, ξεκαθάρισε ότι θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου για τον ενιαίο Δήμο, και σε περίπτωση που δεν θα εφαρμοστεί ο "Καλλικράτης" θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο Νάξου.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

SYGXARHTHRIA MANOLH

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΗ. Η Ν.Δ. ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΣΕΙ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ ΜΑΝΟΛΗ ΣΕ ΕΓΚΛΟΒΙΣΑΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε τα χρίσματα τα δίνουν από την κεντρική διοίκησή και όχι οι τοπικές. Συνεπώς αυτό που λες είναι λάθος.Ο υπεύθυνος του κόμματος στις Κυκλάδες έχει δήλωσή ότι χρίσμα θα δοθεί μονό στην Σύρο. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ