Δευτέρα, Μαρτίου 29, 2010

Μαϊμού τα περιβόητα βίντεο με τα ΟΥΚ!!!!


Λίγη ώρα μετά από την “οργή” των Σκοπιανών για τα ρατσιστικά συνθήματα που “φώναξαν” τα ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, εμφανίστηκε στο Άλτερ και το ανάλογο βίντεο.
Είναι άξιο απορίας πως το κανάλι προέβαλε αυτό το βίντεο που καλλιεργεί το ρατσιστικό μίσος, χωρίς να ελέγξει καν την εγκυρότητα του. Αυτό το μόρφωμα δεν χρειάστηκε καν ειδική επεξεργασία για να αποδειχτεί η χάλκευση του, σε σύγκριση με το πρώτο που είναι πιο καλοφτιαγμένο. Δείτε το λοιπόν με προσοχή:
Τι παρατηρούμε λοιπόν; Εκτός βεβαίως από το γεγονός ότι για άλλη μια φορά δεν φαίνεται κανένα πρόσωπο στο βίντεο να τραγουδά.
Ενώ ακούμε τα παλαμάκια του κοινού, εκεί που πέφτει το περιβόητο σύνθημα για Σκοπιανούς και Αλβανούς, τα παλαμάκια διακόπτονται, πέφτει το σύνθημα και έπειτα συνεχίζονται κανονικά!
Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Βλέποντας τους παρευρισκομένους, τα έρμα τα χεράκια τους συνεχίζουν να χτυπούν κανονικά. Ο Ήχος απλώς εξαφανίζεται, δείγμα ότι ο “μάγειρας” ήταν ερασιτέχνης και όχι επαγγελματίας όπως στο πρώτο βίντεο.
olympia.gr Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Αν σε όλες σου τις αναρτήσεις είσαι τόσο πρόχειρος, όπως σ' αυτή, τότε είσαι γενικά επικίνδυνος.
Αυτά που έγραψαν στο πλογκ της Ολυμπίας, εσύ τα πήρες και τά έκανες άρθρο σου. Μπράβο σου.
Αν σου στείλει κάποιος την κασέτα απ' την κάμερα όπως τραβήχτηκε,θα ζητήσεις συγγνώμη;
Άλλαξε το όνομα του μπλογκ και κάνετο από Naxos Fan - Naxos Fan-dasiosi