Κυριακή, Μαρτίου 21, 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ Η1Ν1 !!!!!!


9.569 τα θύματα του ιού Η1Ν1. Ενώ τα ετήσια θύματα της εποχικής γρίπης είναι 500.000 !!!!!
Χθεσινό δημοσίευμα της "Ελευθεροτυπίας" καταγγέλλει την απάτη με τα εμβόλια για την γνωστή γρίπη των χοίρων, και τα τεράστια ποσά που πλήρωσε η Ελλάδα για να γεμίσουν τα ταμεία τους οι ξένες φαρμακευτικές εταιρείες.
Ποιοι θα τιμωρηθούν για την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, σε μια περίοδο που ο λαός υποφέρει από τα σκληρά μέτρα και την πρωτοφανή φοροεπιδρομή?
Η χώρα μας παρήγγειλε 8 εκατομμύρια εμβόλια ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ, από τα οποία έχουμε παραλάβει 3,63 εκατομμύρια δόσεις, ενώ οι παραλαβές συνεχίζονται. Η αρχική δε παραγγελία αφορούσε 16 εκατομμύρια δόσεις!
Την πατέντα για το tamiflu έχει η πολυεθνική εταιρεία Gilead Sciences, κυριότερος μέτοχος της οποίας είναι ο πολύ γνωστός μας Ντόναλντ Ράμσφελντ, υπουργός Άμυνας των ...ΗΠΑ επί της προηγούμενης κυβερνήσεως Μπους, που οργάνωσε τόσο αποτελεσματικά, όσο και θεαματικά, την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ. Μεγάλη σύμπτωση. Μια άλλη είναι ότι όταν ξέσπασε η γρίπη των πουλερικών, το 1995, ο Ράμσφελντ ήταν και πάλι υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ. Η εταιρεία του μεγαλομέτοχου Ράμσφελντ, η Gilead Siences, πούλησε τελικά την πατέντα στις πολυεθνικές Roche και Glaxo, αλλά κράτησε για λογαριασμό της ποσοστό επί των πωλήσεων και των δύο πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών που εμπορεύονται τα πανάκριβα αυτά φάρμακα τα οποία, όπως είπαμε, είναι και αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και προκαλούν σοβαρές παρενέργειες.
Στο παιχνιδι και ο Γάλλος πρόεδρος Σαρκοζί που μαζί με αντιπροσώπους της Γαλλικής πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Sanofi Aventis και υπέγραψε συμφωνία, με τη Μεξικανική κυβέρνηση, να χτιστεί εργοστάσιο στο Μεξικό που θα παράγει εμβόλια κατά της γρίπης.
Από τις 133,5 εκατομμύρια δόσεις, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, μόνο τα 36,5 ζητήθηκαν από τους Ευρωπαίους πολίτες. Η αξία των εμβολίων, που ξέμειναν, αγγίζει τα 700 εκατομμύρια ευρώ. Η χώρα μας αρχικά είχε σκοπό να παραγγείλει 16 εκατομμύρια δόσεις, αλλά ευτυχώς παρήγγειλε τις μισές. Εχει παραλάβει ωστόσο 3,6 εκατομμύρια εμβόλια, από τα οποία μας έχουν μείνει τα 3,3 εκατομμύρια αφού μόνο 300.000 χρησιμοποιήθηκαν.

Το 1995 ξέσπασε παγκόσμιος πανικός με τη γρίπη των πουλερικών, "τα ΜΜΕ μιλούσαν περί πανδημίας, αλλά οι επίσημες έρευνες έδειξαν, δέκα χρόνια μετά, ότι η γρίπη των πουλερικών σκότωσε μόνο 250 ανθρώπους.
Όταν η γρίπη των πουλερικών βρισκόταν στα πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων, η πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία Roche πούλησε εκατομμύρια χάπια tamiflu στις χώρες της Ασίας και 14 εκατομμύρια μόνο στη Μ.Βρετανία!!!!!!
Η ακτιβίστρια Rebecca Campbell κατέθεσε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009, αγωγή κατά της αμερικανικής κυβέρνησης που προτίθεται να διατάξει μαζικό εμβολιασμό ενάντια στη γρίπη των χοίρων.
Όπως σχολιάζεται σε πλήθος ιστοσελίδων, αυτή η υπόθεση έχει πολλές πιθανότητες να φέρει αποτελέσματα και να φρενάρει το κακό με τους μαζικούς εμβολιασμούς (για να πλουτίζουν περισσότερο οι πολυεθνικές). Η Campbell δηλώνει ότι έγραψε τα επιχειρήματά της με τέτοιο τρόπο ώστε ο κάθε πολίτης του κόσμου να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να καθίσει στο σκαμνί τη δική του κυβέρνηση για όσα εγκλήματα διέπραξε ή προτίθεται να διαπράξει με το πρόσχημα της πανδημίας γρίπης.




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :