Δευτέρα, Αυγούστου 08, 2011

ΠΑΜΕ ΝΑΞΟΥ: Κανένας συμβιβασμός με τη ναρκω-κουλτούρα

«Κανένας συμβιβασμός με τη "ναρκω-κουλτούρα" και με τα προγράμματα που αντί να οδηγούν στην απεξάρτηση και στην πάλη για δικαιώματα και αξιοπρεπή ζωή, συντηρούν την εξάρτηση δεκάδων χιλιάδων νέων ανθρώπων κρατώντας τους στο περιθώριο της ζωής και οδηγώντας τους στο θάνατο.
Χρόνια ο πρωθυπουργός και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να εξοικειώσουν τη νεολαία τόσο με τα ναρκωτικά, όσο και με έναν τρόπο ζωής που οδηγεί σε αυτά.
Τους βολεύει δεκάδες χιλιάδες νέοι αντί να είναι στους δρόμους του αγώνα και να διεκδικούν τη ζωή και το μέλλον τους, να είναι μαστουρωμένοι στο....... περιθώριο.

Τα συνδικάτα των εργαζομένων σε αυτή την επιχείρηση της "Ναρκω-κουλτούρας" της άρχουσας τάξης και της κυβέρνησης να απαντήσουν με οργάνωση στα συνδικάτα, με ένταξη στη συνδικαλιστική δράση χιλιάδων νέων ανθρώπων, με ένταση των αγώνων για τα δικαιώματα όλων και κυρίως των νέων ανθρώπων».



ΠΑΜΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΞΟΥ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (Π.Σ.Ο.)

e-mail: pamenaxoy@yahoo.gr τηλ. : 6944693936 – 6906279789
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ASE RE KOUMOUNIA YPOKRITES KAI MEGALYTEROI EKMETALEFTES TOU KOSMOY , ARXILAMOGIA

Ανώνυμος είπε...

αδελφακι εχεις μεγα δικιο αστα κουμμουνια τραβα καμια τζουρα και αστους
αδελφακι

Ανώνυμος είπε...

μάλλον δεν έχετε καμμία απολύτως γνώση,είναι αίτημα πολλών χρόνων όλου του προοδευτικού χώρου η αποποινικοποίηση της χρήσης.
μιας και κάπου μιλάτε για την ολλανδία ΄δεστε τους θα νάτους απο ηρωίνη εκεί 1(ένας) τον χρόνο και μάλιστα αλλοδαπός γιατί εκεί ο άρρωστος πάει στο νοσοκομείο και πέρνει την δόση ακριβώς που έχει ανάγκη.αντίθετα εδώ πάει στην ομόνοια και πέρνει ότι του δώσουν ανακατεμένη με στριχνίνη(ποντικοφάρμακο).στην ελλάδα έχουμε 100 μέσο όρο θανάτους τον χρόνο απο ηρωίνη,η πολιτική που εφαρμόζουμε έχει αποτύχει και μόνο όσοι έχουν παρωπίδες δεν το βλέπουν.
και ρωτάω επίσης το ΚΚΕ γιατί να επιτρέπεται το αλκοόλ και ο καπνός,που προκαλούν προβλήματα επιβεβαιωμενα στον οργανισμό καθώς και πληθώρα ατυχημάτων(αλκοόλ) και όχι η κάναβις.
υπάρχουν περί τις 500.000 χρήστες κάναβις στην ελλάδα γιατί να μπαίνουν φυλακή γιατί να αγοράζουν προιόντα με κακή ποιότητα.
γιατί θέλουμε να υπάρχει παρεμπόριο και μαύρο χρήμα.
πιστεύετε ότι η χασισοπότες δεν συμετέχουν στα κοινά και στους αγώνες και απο που το βγάλατε αυτό το συμπέρασμα η μήπως το ΚΚΕ δεν έχει ανθρώπους που πίνουν βότκα η γενικότερα αλκοόλ αλλα παρόλο αυτα συμετεχουν σε απεργίες και διαδηλώσεις.
μην βλέπετε παντού φαντάσματα ο μπωντλαίρ έλεγε δεν συμφωνώ με ότι λες αλλα θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες μια παράφραση του είναι δεν συμφωνώ με ότι πίνεις αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμα σου να το πίνεις.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Υπουργείο Τύπου, Δημοσίων και Πολιτιστικών Υποθέσεων

(6 Αυγούστου 1998)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

1. ΘΑΝΑΤΟΙ

ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ "ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ"


ΟΛΛΑΝΔΙΑ


2.4



(ανά 1.000.000 κατοίκους – 1995)


ΓΑΛΛΙΑ


9.5





ΓΕΡΜΑΝΙΑ


20.0



Πηγή: European Monitoring Center


ΣΟΥΗΔΙΑ


23.5



for Drugs and Drug Addiction:


ΙΣΠΑΝΙΑ


27.1



Report, 1995


ΕΛΛΑΔΑ


28.0







2. ΠΡΟΛΗΨΗ


ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΡΗΣΤΩΝ ΜΕ AIDS


ΟΛΛΑΝΔΙΑ


10.5

TOY AIDS


στο σύνολο των πασχόντων


ΕΥΡΩΠΗ


39.2







3. ΑΛΛΟΙ


ΘΑΝΑΤΟΙ σχετιζόμενοι με «ναρκωτικά»


2.4


ΔΕΙΚΤΕΣ


ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΡΗΣΤΩΝ


25.000

σταθερός επί έτη




ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΕΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ


ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ

συνεχώς




ΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ ΗΡΩΪΝΗΣ


40ο ΕΤΟΣ

αυξάνεται συνεχώς




ΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΧΡΗΣΗΣ


21ο ΕΤΟΣ

αυξάνεται συνεχώς




ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ


ΜΕΙΩΣΗ 8%

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:10, 9:21, 9.54
Είπε και κάτι σωστό το ΚΚΕ και έπεσες να το φας. Οπότε ή πρεζόνι είσαι, ή πασόκος ή ακόμα χειρότερα ναρκο-έμπορος ή και τα τρια. Άντε λεβέντη μου τράβα καμιά τζούρα μαζί με τον πρόεδρό σου τον τζέφρυ και τα υπόλοιπα ρεμάλια...

Ανώνυμος είπε...

αμα ημουν ναρκο-εμπορος φιλε δεν θα ήθελα αυτόν τον νόμο με τίποτα γιατί θα μου χαλούσε το μαγαζί ,αφου η ηρωίνη θα δινόταν δωρεάν στα νοσοκομεία ελεγχόμενα.
μήπως όμως είσαι εσύ?
και αν δεν είσαι σου εύχομαι να μην μπλέξει ποτέ κανένα παιδί σου γιατί τότε θα καταλάβεις τι εστί βερύκοκο.
η ηρωίνη ειναι μια φαρκακευτική ουσία και πρέπει να δίνεται μόνο στα νοσοκομεία,η χρήστες είναι άρρωστα παιδιά και πρέπει να σεβαστούμε τις αδυναμίες τους και να τους μεταχειριστούμε σαν αρρώστους και όχι σαν εγκληματίες.
αν θέλουμε να λεγόμαστε κοινωνία αλληλεγύης.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΕΛΕΙΣ! ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ! ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΕΖΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ?