Παρασκευή, Αυγούστου 19, 2011

Σίμος Κάρλοβιτς ο νέος αντιπρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ

O επιχειρηματίας κ. Σίμος Κάρλοβιτς, ο οποίος έχει διατελέσει και στο παρελθόν παράγοντας του ποδοσφαίρου, είναι ο νέος αντιπρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ στη θέση του παραιτηθέντος κ. Γ. Βαληνδρά.
Αμέσως μετά την λήψη των νέων του αρμοδιοτήτων δήλωσε στο "naxosfan":

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα υπηρετήσω το σωματείο απ αυτή την θέση.
Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι ότι θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να φτάσει η ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ
του Πανναξιακού βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Πιστεύω ότι η άνοδος της στην Α2 είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ναξιώτικο
αθλητισμό και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη. Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε αυτή την προσπάθεια στη μέση, θα είναι σαν να χύνουμε μόνοι μας την καρδάρα με το γάλα. Όλοι βλέπουμε ότι η διοίκηση έχει κάνει μέχρι τώρα μια τεράστια προσπάθεια και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Αποτελείται από αξιόλογα άτομα που αγαπούν το βόλει και λειτουργούν σαν μια οικογένεια. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που με έκανε να δεχτώ αυτή την θέση.
Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, έχει ενισχυθεί με τα καλύτερα ονόματα που θα μπορούσε να έχει ομάδα Α2 και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να κλείσει το ρόστερ με άλλες δυο προσθήκες. Είμαστε σε επαφή με μια διεθνή παίκτρια η οποία έχει αποδεχθεί την οικονομική μας προσφορά αλλά, όπως μας είπε, εξετάζει και άλλες προτάσεις από ομάδες της Α1. Πρόκειται για πολύ μεγάλο όνομα που αν τελικά έρθει στη Νάξο θα αποτελέσει το μεγαλύτερο μεταγραφικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού Περιμένουμε σήμερα το απόγευμα να έχουμε μια οριστική απάντηση και ελπίζουμε ότι θα είναι θετική. "
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

12 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Σιμο! Καλη δυναμη!

Ανώνυμος είπε...

θελουμε να δουμε την ομαδα να είναι πρωτη στην Α2
υπαρχει αξιολογο δ.σ. και με το Σιμο γίνεται πιο δυναμικό.
Πιστευουμε οτι ο Γιάννης Βαλληνδρας θα παραμεινει κοντα στο δ.σ. και στην ομαδα . Τον χρειάζονται ολοιιν

Ανώνυμος είπε...

Ο Σιμος ειναι η καλυτερη επιλογη, αγαπαει τον αθλητισμο, εχει παιξει Βολει, Ποδοσφαιρο και γενικα ειναι παντα κοντα σε καθε αθλητικο δρωμενο του τοπου.
Καλοριζικος

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕ ΧΑΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΑΤΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

οπου μ....ι η Βασιλω πρωτη..........ολοι θα γ........σετε σιγα παιδια ενας ενας..

Ανώνυμος είπε...

Παιδια οσοι δεν γουσταρετε γυναικες και προτιματε αγορακια υπαρχει διπλα και το ποδοσφαιρο.....

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΦΡΟΙ; ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Gia to limani kai gia to stoixima einai kalos o Simos alla gia ton panakseiako den kanoun tetia atoma re paidia !! theloume atoma na gnoreizoun kai na meiloun sosta ! kanena euro tha valei o filos mas gia tin omada ? i tha perimenoume na kerdeisoume sto stoixoima prota ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

SIMOS KARLOBITS;OIKOGENEIAKO DRAMA

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΜΟ Η ΧΩΡΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

ME TO MOYSTAKI GIA NA GARGALAEI TOYS ANTIPALOYS