Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Αν έχεις εφτά ψυχές, δεν φοβάσαι κανέναν: Γάτες ενάντια σε αλιγάτορες, φίδια, αρκούδες και άλλα ζώα

Λένε ότι οι γάτες είναι εφτάψυχες- ένας «θρύλος» που βασίζεται στην ευλυγισία και τα γρήγορα αντανακλαστικά τους, χαρακτηριστικά των αιλουροειδών γενικότερα. Ωστόσο, πέρα από αυτό, τα συμπαθή, χαριτωμένα (και φανατικά ανεξάρτητα) μικρόσωμα αιλουροειδή δεν διστάζουν, όταν χρειάζεται, να εμπλακούν σε άγριες μάχες, τις οποίες χαρακτηρίζει...
μανία αντιστρόφως ανάλογη του μεγέθους (για του λόγου το αληθές, θυμηθείτε τι γίνεται στη γειτονιά σας όταν γάτες...αρπάζονται στον δρόμο!).
Όταν έχεις λοιπόν τέτοια παράδοση «μαχητή», δεν διστάζεις να τα βάλεις και με αντιπάλους που είναι μεγαλύτεροι από εσένα, κάτι που άλλες φορές φαίνεται πολύ γενναίο, και άλλες φορές πολύ ανόητο. Σε κάθε περίπτωση, αν, όπως είπαμε πριν, έχεις εφτά ψυχές, είναι αναμενόμενο τουλάχιστον η μία από αυτές να είναι αυτή ενός...fighter- και αυτό αποδεικνύεται από τις εικόνες με αναμετρήσεις γατών με ζώα που έχουν τη φήμη ότι είναι πιο επικίνδυνα από τις ψιψίνες- από φίδια μέχρι αρκούδες, σκύλους, αλιγάτορες, άλλα μεγαλύτερα αιλουροειδή κ.α.


πηγή
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :