Τρίτη, Μαΐου 10, 2011

Το σχόλιο του Δημήτρη Βελώνη στην σύγκριση που επιχειρείται μεταξύ Μαυρομάτη - Προσαλίκα(ΕΟΠΕ)

Πιστεύω ότι οι θέσεις που έχει πάρει κατά καιρούς ο κάθε πολίτης δεν παίζουν ρόλο στο αν μπορεί ή όχι να διοίκηση και την ομοσπονδία.
Βλέπω δύσκολο κάποιον που έχει υπάρξει προπονητής ή παίκτης (υπάρχουν και εξαίρεσης ) να μπορεί να είναι και καλός παράγοντας, για έναν και μοναδικό λόγο, ότι ποτέ του δεν έχει ΜΑΤΩΣΕΙ, όχι μόνο οικονομικά, αλλά ούτε έχει αφιερώσει ώρες απασχόλησης, άγχους, ευθύνη για όλους τους αθλητές και προπάντων να έχει χάσει την οικογένεια του, τους φίλους και τους συγγενείς. Μετά από όλα αυτά πιστεύω ο καλύτερος παράγοντας είναι αυτός που έχει μεράκι πρώτον για το σωματείο του και..... μετά για τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού ή τις εκάστοτε ομοσπονδίες.
Και για να τελειώνω σε αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τον αθλητισμό γενικά σαν παράγοντας έχω μάθει ότι ο αθλητισμός πρέπει να κάνει φίλους για το καλό των παιδιών μας, για το καλό του αθλήματος και προπάντων για το καλό τις κοινωνίας μας.
ΒΕΛΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (απάντηση σε δημοσίευμα του freevolley.blogspot.com)
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΛΕΩ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ http://freevolley.blogspot.com/2011/05/blog-post_09.html#comments
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

σοβαρος κυριος !

Ανώνυμος είπε...

TI EGINE TORA KAI O VELONIS SHOLIAZEI ..MX MXX MM