Παρασκευή, Μαΐου 20, 2011

Αθωώθηκε ο Γιώργος Καμβύσης

Αθώος κρίθηκε σήμερα το μεσημέρι από το πρωτοδικείο Νάξου ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Καμβύσης.
Ο εκδότης της τοπικής σατυρικής εφημερίδας "η Μάσκα " είχε οδηγηθεί την Δευτέρα 16 /5 στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφώρου μετά από μηνυτήρια καταγγελία για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εναντίον του ο κ. Γ.Μαράκης.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

38 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ- ΠΩ-ΠΩ ΤΙ ΤΣ@ΜΠΟΥΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ. ΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ.ΠΟΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΙΧΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ; ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

θελουμε λεπτομερειες. αν καποιος ηταν εκει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΤΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......ΝΥΣΑΦΙ ΠΙΑ!!!ΟΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ .

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους τα λαμόγια στην ακρια!Σήμερα στα δικαστήρια της Ναξου έλαμψε η αλήθεια Απο αύριο το πρωί τα πράγματα θα είναι αλλιώς!!όλοι οι μαρακηκοι κομπανια ξεβρακωθηκε μπροστά στα ματιά μας πρασπαθηθαν αλλά δεν τα κατάφεραν!!!μπράβο στο Στέλιο Μαυρογιαννοπουλο ήταν πραγματικά πολύ καλός και μπράβο στα νέα και έμπειρα κορίτσια!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστή απόφαση, αποδόθηκε δικαιοσύνη. Ως πότε το καθεστώς τρόμου θα κλείνει στόματα ενώ όλοι γνωρίζουν επί 4 χρόνια τι γινόταν? Ο μόνος που τολμούσε να τα πει ήταν ο Καμβύσης και τον πλήρωσαν με... σκατά! Τουλάχιστον ηθική ικανοποίηση στον Καμβύση και σε όλους που δεν τολμούν να μιλήσουν δημόσια. Φάνηκαν και ποιοί "βολέυτηκαν" με το κομματικό καθεστώς. Είναι αλήθεια πως ο πρώην δήμαρχος δήλωσε "Άνεργος" ???!

Ανώνυμος είπε...

MARAKOMAFIA IS OVER - ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αρκετό σκοταδισμό έφαγε το νησί επί δημαρχίας Μαράκη.... φέρτε δικηγόρους, φέρτε χαρτιά από γιατρούς, τίποτα δεν μπορεί να κρύψει την ενοχή σας. Ξαναμπείτε στις φωλιές σας.....τώρα που "η βασιλεία" σας τελείωσε!

Ανώνυμος είπε...

Να φανταστείτε ρΕ παιδιά ότι ο γέρος Μαράκης είπε στους δικαστές ότι ο Καμβύσης φταίει που δεν μπορεί ο Γιαννάκης του να βρει γκόμενα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας ευχηθούμε αυτό να ήταν μόνο η αρχή και να ακολουθήσουν και άλλες δίκες που θα βγάλουν πολλά (κρυμένα) άπλυτα στη φόρα. Όλοι ξέρουν, ένας μιλούσε. Μπράβο για το θάρρος του!

Ανώνυμος είπε...

Λογοκρισία ονομάζουμε τον έλεγχο του λόγου και άλλων μορφών ανθρώπινης έκφρασης. Σε πολλές περιπτώσεις (όχι πάντα) η λογοκρισία ασκείται από κυβερνητικά όργανα (κρατική λογοκρισία). Η λογοκρισία πηγάζει συνήθως από τη θέληση των κυβερνώντων (και όχι μόνο) να ασκούν έλεγχο στην κοινωνία.Ζήτω στην ελευθερία της Μάσκας.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η Μάσκα μας έδειξε τους μασκαράδες!Μπράβο στον Γιώργο που έμεινε όρθιος μέχρι το τέλος! Η σημερινή επανεμφάνιση του Γιαννάκη στη Μάσκα είναι ...όλα τα λεφτά!!!

Ανώνυμος είπε...

Μηπως οι δικαστές δεν είναι μέρος της σαθρής και άρρωστημένης κοινωνίας? Τι περιμένατε να καταδικάσουν τον λεγόμενο δημοσιγράφο και να συζητηθούν ότι τιμώρησαν την ελευθερία του λόγου?Ψυχραιμία λοιπόν και λογική γιατί τα παντα μεταβάλλονται.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΡΙ.ΚΑΙ Ο ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΕΝΑΣ ΕΛΕΗΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ.ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: ΑΝ Ο ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΖΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΕΜΠΕΛΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΓΛΥΚΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΜΕ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΥ ΡΕ ΣΥ ΕΝΑ ΜΑΝΤΙΛΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΖΕΙ.Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΩΣ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ..?

Ανώνυμος είπε...

πες τα Χρυσοστομε κατι τετοια θα ειναι τα προτυπα για τα παιδια μας σημερα

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ-ΠΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΠΟ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗ ΑΧΡΗΣΤΟΙ;

Unknown είπε...

Θέλω να ρωτήσω ρε παιδιά εσάς τους προστάτες τους υποστηρικτές και τους χειροκροτητές του Καμβύση- Τα σκατά που του πασαλείψανε τη μούρη του την άλλη φορά τα ξέπλυνε καλά με το λάστιχο τότε ή ακόμα μυρίζουνε; Επειδή από δω κι εμπρός θα αρχίσει να αναλαμβάνει το "Ειδικό" Δικαστήριο και τότε θα δούμε τα @@@@ίδια του Καμβύση.

Ανώνυμος είπε...

Για 8:00
Η κοινωνία έχει μυαλό να κρίνει και να τοποθετεί τους άξιους εκεί που πρέπει και τους ανάξιους εκεί που επιβάλετε να είναι. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας δεν τα διαιωνίζουμε, προχωράμε μπροστά και αυτό δυστυχώς πονάει πάντα και μόνο τους ανάξιους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ..... "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ"

Ανώνυμος είπε...

Για τον 21 Μαΐου 2011 8:00 π.μ.:
Για να καταλάβω, εσύ δηλαδή θεωρείς μαγκιά την πράξη και όχι αδίκημα. Άρα όποιος έχει πρόβλημα μαζί σου μπορεί να σε... χέζει ελεύθερα, θα είναι και μάγκας ε? Πες μας που μένεις να έρθουμε να ξεφορτώσουμε... να ελαφρύνουμε ρε αδελφέ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΤΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.
ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟΤΕΡΗ Η ΛΑΣΠΗ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΝΑΞΟΣ. ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΙΟ ΓΛΥΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΥΜΑΛΙΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

Απο φερεφωνα και γλυφτες δοξα τω Θεο εχουμε πολλους και οι περισσότεροι απ απο δαυτους ειναι δημοκρατες Πασοκοι σαν κι εσενα 21 Μαΐου 2011 11:10 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

γιαννακη αυτα τα σκατα ποσο ταχετε πληρωσει ξερεις; κι ακομα;

Ανώνυμος είπε...

TA MONA ΣΚΑΤΑ ΉΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΤΟ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΜΑΡΑΚΗΔΕΣ!
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΒΑΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ...ΨΙΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

mounoskyla lamogia

Ανώνυμος είπε...

Έχετε ξεφύγει εντελώς! Η Ελλάδα πεινάει, και εσείς ασχολείστε με την διαμάχη Καμβύση και υιού Μαράκη.

Ο κ. Καμβύσης δεν κάνει σάτιρα γιατί αν έκανε σάτιρα, τότε θα ασχολούνταν με όλα τα κακώς κείμενα της Νάξου. Όλο αυτό που συμβαίνει, είναι τουλάχιστον εμετικό. Ο κ. Καμβύσης βρήκε εύκολο τον υιό Μαράκη και τον έχει κάνει γιο-γιο. Μαγκιά είναι αυτό; Δεν νομίζω, απλά στοχοποιεί έναν ναξιώτη για να βγάλει τα απωθημένα του. Η Νάξος είναι 100 χρόνια πίσω, πάντα κάποιοι ζούσαν έναντι των άλλων, και τώρα όλες οι αμαρτίες θα πέσουν στους Μαράκηδες;

Δεν είμαι ούτε Πασοκτζής, ούτε Μαρακικός, ούτε τίποτα. Είμαι ναξιώτης, και θέλω να βλέπω την Νάξο να πηγαίνει μπροστά. Οι αντιπαραθέσεις και ο φανατισμός δεν βοηθούν τον τόπο, ξεκολλήστε και απομονώστε αυτούς που σπέρνουν διχόνοιες.

Ανώνυμος είπε...

Σωστα τα λεει ο απο πάνω ,αν ηξεραν οι βοσκοι τι ειναι σατιρα,Ασε τους να φανατιζονται με τον ηλιθιο και τον ενα και τον αλλο

Ανώνυμος είπε...

siga to malaka ton adipathitiko pou plakosate ta sholia tou dinete axia

Ανώνυμος είπε...

Για τον 21 Μαΐου 2011 6:16 μ.μ. που λέει "Η Νάξος είναι 100 χρόνια πίσω, πάντα κάποιοι ζούσαν έναντι των άλλων, και τώρα όλες οι αμαρτίες θα πέσουν στους Μαράκηδες;" Αφου θέλεις ο τόπος μας να πηγαίνει μπροσά δε σε ενοχλεί που τον πήγαν χρόνια πίσω? Δε σε ενοχλεί όταν χρησιμοποιούν την εξουσία και το δημόσιο χρήμα (άρα και τα δικά σου λεφτά) για προσωπικό όφελος (αναθέσεις)? Φάσκεις και αντιφάσκεις...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μη το ψάχνετε. Η σάτιρα όπως γράφει και ο Καμβύσης γίνεται αντιλυπτή μόνο απο τους ευφιής!...

Ανώνυμος είπε...

Ούτε φάσκω, ούτε αντιφάσκω απλά είστε εμπαθείς.-

Τώρα σε ότι αφορά τον άλλον τον έξυπνο, αν εσείς είστε οι ευφυείς τώρα εξηγούνται πολλά πράγματα.-

Σε ότι αφορά τις αναθέσεις, ούτε γνωρίζω ούτε μ’ ενδιαφέρει, απλά φωνάζατε γιατί δεν πήρατε εσείς τις αναθέσεις. Με λίγα λόγια, δεν βουτήξατε και εσείς στο μέλι και μείνατε νηστικοί, ας προσέχατε.

Πάμε παρακάτω, αμφιβάλει κανείς ότι σαν νησί είμαστε 100 χρόνια πίσω; Μα που είναι η ενεργητικότητα σας, μήπως είστε ενεργητικοί επειδή έχετε κολλήσει με την μπάλα; Με το να ασχολείστε με τα φαντάσματα του παρελθόντος, τι καταφέρνετε;

Και συνεχίζω, ρωτήστε και μερικούς ορεινούς για να σας πουν τους διωγμούς και τους παραγκωνισμούς που υπέστησαν από τον δήμο Δρυμαλίας, από τον δεξιό δήμο Δρυμαλίας. Αν δεν ήσουν δικός τους, δεν επιβίωνες και ξέρω τι λέω, γνωρίζω για πολλά ευτράπελα που σου προκαλούν αηδία.

Επομένως, όλοι έχουν να σου πουν από μια ιστορία ελληνικής κομματικής τρέλας.

Εν κατακλείδι, όλοι εσείς που είστε -και καλά- οι ευαισθητοποιημένοι και οι εξυγιαντές, ανοίξτε τα μάτια σας, και μη πωρώνεστε γιατί όσο πωρώνεστε, δηλητηριάζετε τον εαυτό σας και όσους σας πιστεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΥΦΥΗΣ και οι ΕΥΦΥΕΙΣ που καταλαβαίνουν την σάτιρα του Καμβύση θα πρέπει να μάθουν πρώτα ορθογραφία

Ανώνυμος είπε...

Α καλά, 21 Μαΐου 2011 11:17 μ.μ. εκτός από το ότι δεν γνωρίζεις την ελληνική δεν καταλαβαίνεις και το νόημα. Ψάξτο, γι’ αυτό γράφω πως σαν νησί είμαστε 100 χρόνια πίσω.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΙΜΑΝΙ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΧΥΤΥ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΥΠΟΔΟΜΕΣ Κ.Α.. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ:
ΑΠ. ΨΑΡΡΑΣ, ΑΝΤ. ΜΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΖΙΜΗΣ ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ ΜΠΑΡΔΑΝΗ
ΜΑΝ. ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ
Ο ΤΟΤ. ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΙΝ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΤΑΓΕ.
ΣΠ. ΠΑΡΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΗΣ ΣΥΝΑΞΙΑΣ) ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΙΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΩΝ 33 ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ; Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ (ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ, ΑΝΕΒΛΑΒΗΣ, ΛΙΑΝΟΣ, ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ, ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ) ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ;
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΥΦΥΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΒΥΣΗ (ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ...
ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 100ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ..ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..(ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!
ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ 1)ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ,2)ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ,3)ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΜΕ,4)ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ,5)ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ..ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ!!!

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ,ΜΟΝΙΑΣΤΕ ΜΑΛ@Κ@Σ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ...Δ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΟΥΡΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΟΛΛΟΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΞΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΒΥΣΗ.ΠΑΛΙΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΝΑΞΟ ΟΧΙ 100 ΑΛΛΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΠΟΥ ΑΙΜΩΡΑΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΩΛΛΩΝΑ.ΤΡΙΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ Η ΚΟΛΩΝΑ ΜΕ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΡΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΣΧΩΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.Η ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΒΑΡΚΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ,ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΕ Η ΝΑΞΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ 2011.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣΣΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ