Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Εφοδος του ΣΔΟΕ στα ελληνικά νησιά – Ελεγχοι σε 30.000 επιχειρήσεις!!!

Εκτεταμένους ελέγχους σε 30.000 επιχειρήσεις και έφοδο στα νησιά του Αιγαίου στις αρχές του Ιουνίου ξεκινάει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος υπό τις εντολές του νέου ειδικού γραμματέα κ. Ι. Διώτη. Οι 30.000 σε επιχειρήσεις θα επιλεγούν με κριτήρια όπως:
– Tο ύψος των ακαθαρίστων εσόδων.
– Tον χαμηλό συντελεστή μεικτού και καθαρού κέρδους.
– Tις επαναλαμβανόμενες χρήσεις με εμφάνιση ζημίας.
– Tο υψηλό ποσό δαπανών.
– Tο μεγάλο πιστωτικό υπόλοιπο ΦΠΑ που δεν δικαιολογείται από...... το αντικείμενο δραστηριότητας της επιχείρησης.
– Tο μικρό ποσοστό απόδοσης ΦΠΑ. Στόχος του ΣΔΟΕ είναι από τους παραπάνω έλεγχους να επιβληθούν πρόστιμα που θα προσεγγίσουν τα 200 εκατ. ευρώ το τρέχον έτος.
Πληροφορίες από news.kathimerini.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

επανασταση λαε. αντιδραση. δεν παταει ανθρωπος,χρωσταμε παντου,καθε μερα πεταμε τα φαγια,και θαρθουν για ελεγχο λες και τα φαγαμε εμεις; θα γινει χαμος. να πιασουν τα λαμογια τους πολιτικους που ταφαγαν. βρουτση γιατι δεν μιλας τωρα;

Ανώνυμος είπε...

Πόσο καλό κομματικό παιδί είναι ο ο "νέος ειδικός γραμματέας" κ. Ι. Διώτης? Έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του για να ξέρει αυτός όπως και ο προϊστάμενός του πως βγαίνουν τα λεφτά? Κι αν τους λείπουν εκατομύρια γιατί δεν τα ψάχνουν εκεί που πρέπει? Από αυτούς που παράνομα τα βούτηξαν με μίζες και τα έβγαλαν έξω? Έχουμε κάθε δικαίωμα όταν μας εμπαίζουν και έρχονται να ρουφήξουν το αίμα των μικρών να τους ρίξουμε πολλές μπουνιές στη μούρη. Ντροπή ξεφτίλες. Αφήστε τις γραφειάρες σας και βγήτε να δείτε τι περναέι η αγορά. Ο κόσμος είναι σε απόγνωση!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΟΠΟΔΙΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΗΓΑΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ