Τρίτη, Μαΐου 24, 2011

Δωρεάν Μαθήματα Hatha Yoga & Meditation

Δωρεάν Μαθήματα
Hatha Yoga & Meditation

Σάββατο 28 Μαΐου 2011 | 10:00 - 12:00 πρωί

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011| 10:00 - 12:00 πρωί

στην πρώην Σχολή Ουρσουλινών στο Κάστρο.
Τηλ Επικοινωνίας Cynthia Wells: 6937138869
Τα μαθήματα είναι στα Αγγλικά | μαζί μας φέρνουμε Στρωματάκι και ενα Παρεό. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

15 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο !!! Πολύ σωστή και αυτή η πρωτοβουλία - πρωτοτυπία θα έλεγα. Άλλωστε ανάμεσα στις πιο διαδεδομένες ναξιακές ΑΞΙΕΣ ( με ΣΥΝ ή ΠΛΗΝ δεν έχει σημασία ) είναι κι αυτές της Hatha Yoga & Meditation. Ειδικά αυτή την εποχή είναι ότι πρέπει στην προώθηση του ναξιακού πολιτισμού και την ανύψωση του επιπέδου της τοπικής μας κοινωνίας. Και προς θεού μην το συνδέσει κανείς με διαφημιστική προβολή των διδασκόντων !!! Είναι εξυπηρέτηση πραγματικών αναγκών των κατοίκων του νησιού και της τοπικής κουλτούρας τους. ΥΓ. Επειδή η θειά μου η Μαριγώ στο χωριό δεν έχει ιντερνετ παρακαλώ να της στείλετε προσωπική πρόσκληση για τη συμμετοχή της.

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλακα θα το πληρώσεις και το λες αυτές τις μέρες ότι γίνετε δωρεάν για το κόσμο καλό είναι!!βλακα βλακα

Ανώνυμος είπε...

Καλά σου λέει ρε άντε για κανε και ΕΣΥ τίποτα που είσαι όλοι μέρα στο σπιτι για να γράφεις στα blogs άντε και να δεις καμία τσοντα στο Internet μπας και τον χαδεψεις λίγο!!!τουλάχιστον αυτοί κάτι κάνουν ντουρμπακια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είδαμε και τα τέσσερα χρόνια τους μαρακη τη αναπτύξει είχε ο πολιτισμός στην Νάξο!!γιουφτες τουμπεκα Απο το απόλυτο μηδέν που φτασατε την Νάξο καλή είναι και η yoga!!!!

Ανώνυμος είπε...

malakes olo me malakies asholies.foumara kai metaxotes kordeles

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ επίπεδο οι υποστηριχτές της ΣΥΝΑΞΙΑΣ !!! Φαίνεται τους έμεινε απ΄ το γνωστό άρμα του.. καρναβαλιού τ΄αποθημένο. Και μετά εσύ ζητάς τη στήριξη του τοπικού λαϊκού πολιτισμού από τη συγκεκριμένη ομάδα !!! Και μετά εσύ περιμένεις ν΄αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα στη μετά-Μαράκη εποχή !!! Με την ελπίδα θα μείνεις. ΚΑΤΑΚΑΥΜΕΝΗ ΑΞΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Κοιτά πως τσίμπησε ο άλλος!!!!!!καλά ρε φίλε να πούμε λοιπόν ότι στα τέσσερα χρόνια του μαρακη έγιναν πράγματα να μην σου χαλάσουμε το χατίρι όσο για την κουλτούρα και την συμπεριφορά των παιδιών τις συναξιας ασε να κρίνει ο κόσμος!!!ο κόσμος φίλε είναι ο καλύτερος κριτής την δική σας κουλτούρα την είδαμε και ο κόσμος σας έδωσε αυτό που αξιζετ και τώρα τελευταία για το τη άνθρωποι καλοί είστε σας έδωσε και το δικαστήριο λαμογιααααα που είστε άξιοι να μιλήσετε για την συναξια λαμογιααααααα!!!

Ανώνυμος είπε...

φοβαμαι παιδακια πως μεχρι τωρα ειστε στην ιδια και λιγο χειροτερη κατασταση απο μαρακη

Ανώνυμος είπε...

KAI EΓΩ ΕΚΤΙΜΩ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΙΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ Κ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ase na doume re nostradame mexri stigmis pados kati exei ginei!!

Ανώνυμος είπε...

mou eresei pados giati den sas noiazei kai thn exete grammenh tin sinaxia tsoutsekomarakides alla olo asxoleiste mazi tous sas exei kapsei re kolwpaida pou otan eisastan eseis sas eixe grapsei o kosmos sta arx@@@@@tou!!xaxaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή όποιος κριτικάρει τη δράση κάθε ΣΥΝ-ΑΞΙΑΣ πρέπει σώνει και καλά να ναι με το Μαράκη ή το κάθε Μαράκη. Μπράβο ρε συ που γραψες το πρώτο σχόλιο όποιον κιαν ψήφισες μ΄όποιον κι αν είσαι. Αν είσαι με κάποιον σώνει και καλά. Και γω Μαργαρίτη ψήφισα αλλά τις μ..... κάθε τυχαίου δεν τις μπορώ. Και τελικά δεν πιστεύω πως θα μας βγει σε καλό. Λίγη προσοχή σε τι και ποιούς στηρίζουμε δεν βλάπτει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ. ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΜΠΑΚΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΧΑΪΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ, ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

TA XEIROTERA DEN TA EIDATE AKOMA . ANOIXTE KALA TA MATIA SAS KAI VLEPETAI ARXISAN TA ORGANA .

Ανώνυμος είπε...

ρε πιον δουλευεται οι 8 στους 10 που μαζεψατε εχει αποτερο σκοπο το μισθο και το ψωνιο της θεσης, Ας μην δινατε σε αυτους θεση και μισθο και θα σας ελεγα τι θα σας εσουραν ,τους εχουμε ξαναδει στο παρελθον τι έκαναν που δεν τους πεταξαν ξεροκοματο.Απ τη μυτη σας σερνουν