Τετάρτη, Μαΐου 25, 2011

Συνεχίζεται η δικαστική μάχη Μαράκη - Καμβύση!!!

Σε σήριαλ μακράς διαρκείας τείνει να εξελιχθεί η δικαστική κόντρα Μαράκη - Καμβύση μετά τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας Νάξου άσκησε έφεση στην ετυμηγορία του δικαστηρίου με την οποία αθωώθηκε ο δημοσιογράφος και εκδότης της σατυρικής εφημερίδας "η Μάσκα" Γιώργος Καμβύσης.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

33 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Θα του κ.....ν τα α.....α

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΥ.
ΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ "ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ" Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ? ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ "ΠΙΕΣΗ"? Α, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ "ΣΑΠΙΖΟΥΝ" ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ??? ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Το πράγμα είναι απλό: Όλα έχουν να κάνουν με χρηματική αποζημίωση. Αφού δεν τους έκατσε την πρώτη φορά το πάνε για παραπέρα με απόλυτο σκοπό την οικονομική εξόντωση του Καμβύση. Θα ζητήσουν πολλά χρήματα για να συνεχίσουν να ζουν χωρίς να εργάζονται όπως ξέρουν πάντα να κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

και πολυ καλα θα του κανουν του μαλακα γιατι οτι ψαχνει ο καθε ενας μας το βρισκει και αυτος το ψαχνε πολυ με του Μαρακηδες .Ειναι αρκετα μαλακας και ο τυπος

Ανώνυμος είπε...

το αλλο που λεει ειπανε στη γρια να κλασει και εκεινη ξεκωλωθηκε το ξερετε? Η σατιρα του Βλακα ηταν και ειναι ενα ατομο μονο και πριν και τωρα ? Ας μην συγχηζομαι .

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΛΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η σάτυρα στρέφεται περισσότερο γύρω από αυτούς που την προκαλούν μονίμως? Που την τροφοδοτούν με το ήθος τους, τον τρόπο ζωής τους, τα λεγόμενά τους και τη συμπεριφορά τους? Για αυτούς που σατυρίζονται αυτό λέγεται εμπάθεια, για αυτόν που σατυρίζει λέγεται έμπνευση και πρόκληση.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ ΟΧΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ.
ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

toy aksizei ena skisimataki ta thele to kolaraki tou eihe ksefygei.de peirazei

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΦΕΣΗ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ.
ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΓΟΥΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

και να μην τη κερδισουν αφου του αρεσει του μαλακα του καβυση ο διασυρμος κ οι εφετες .
Αληθεια ρε παιδια για αυτους που ειναι σημερα στο Δημο γιατι δεν κανει σατιρα ,ολοι μορφωμενοι ειναι και μιλανε αψογα στον αερα, επιστημονες, δεν βλεπω ν ασχολειται τωρα ουτε με Αντιδημαρχους ουτε με προεδρους ουτε με Δημαρχους ουτε με γλυφτες και ρουφιανους συνεργατες τους.Γιατι αραγε;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 25 Μαΐου 2011 6:29 μ.μ.- "ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ ΟΧΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ." - ΝΑΙ Ε? ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ: http://kykladiki.blogspot.com/2011/05/blog-post_365.html

Ανώνυμος είπε...

xereste gamioles na einai o kosmos sta dikastiria eeeee tsoutsekia tsirakia

Ανώνυμος είπε...

Αν δικαιωθεί ο δημοσιογραφίσκος της μασκας δημιουργείται δεδικασμένο και στη συνέχεια θα σπιλώνεται οποιοσδηποτε και θα λένε ότι είναι σάτυρα .Καλά ο Μαράκης είχε τις προυποθέσεις και έκανε αγωγή ένας που δεν μπορεί τι θα κάνει . Η δικαιοσύνη λειτούργησε ορθά.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, το κόμμα και τα "κονέ" να είναι καλά. Δουλέψανε τα τηλέφωνα την ίδια κιόλας μέρα, την ίδια ώρα.

Ανώνυμος είπε...

κατσε μεγαλε εσυ με το δημοσιευμα κυκλαδικης.δε νομιζω να μπορουσε να κανει κατι και να μην ηθελε ,οσο αχρηστος κ αν ηταν(kykladiki.blogspot.com/2011/05/blog-post_365.html) να δουμε τι θα κανει ο καινουριος δημαρχος με τα χρεη και μετα να μιλας ,παντως μεχρι τωρα στα ιδια χναρια βαδιζει με το χοντρο ισως και χειροτερα

Ανώνυμος είπε...

οσο για τα δικαστηρια αυτος ο μαλακας ο καβυσης το επελεξε ,αν σας εβριζε εσας τι θα κανατε ,θα τον ειχατε γαμησει πολυ πιο πριν απ το μαρακh

Ανώνυμος είπε...

καμβυση ψυχαρα παναξιακαρα καμβυση γερα γαμα τα μουνια καμβυση γερα μην σκυβεις το κεφαλι ο μονος δρομος ειναι αντισταση και παλι!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΟΙ ΣΠΑΣΜΟΙ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΑΧΥΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

η ανναρωτικη που ειχε παρει ο χοντρος απο την δεη των...7 ημερων κραταει ακομα; το ειχε κανει το κομποδεμα.

Ανώνυμος είπε...

Η λύση δεν είναι τα δικαστήρια, το σύνθημα μας είναι: Καμβύση βρομερά να σκύβεις το κεφάλι η μόνη λύση είναι να φας σκατά και πάλι...

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό να πηδάει τον λαό μπράβο στο σοσιαλισμό που μας έφτασε εδώ. ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ "ΕΠΕΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ"... ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ "ΚΟΝΕ".

Ανώνυμος είπε...

Τι επαγγέλονται οι καταγγέλοντες είπατε?

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΓΟΝ!
ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!
Μα καλά δεν πήρε τίποτα του χοντρού-λεπτού-ξανά χοντρού που έγινε δήμαρχος και "βρήκε" γυναίκα;
Γι'αυτό σας λέω να ενωθούμε όλοι να βρούμε γυναίκα στον μικρό Γιάννη, αλλιώς φοβάμαι ότι θα κατέβει κι αυτός για δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΩΣ Ο ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ? ΑΔΙΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... Ο ΕΝΑΣ ΧΑΡΕΜΙ, Ο ΑΛΛΟΣ MONIMΩΣ ΜΠΑΚΟΥΡΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ο μικρός δήλωνε "ανεπάγγελτος" στο δικαστήριο. Το άκουσε κι ο Καπούνης και θέλει να το βάλει στην Ένωση το παιδί. Να έχει μισθό και να κααααάθεται!!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο εφετείο θα κρατήσουνε μέσα το Γιαννάκη! Έχουν μαζέψει χαρτιά από ανθρώπους που τους χρωστάει!
Βλάκα Γιαννάκη για νια φορά ακόμα θα πας για μαλλί και θα βγεις κουρεμένος!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΛΑΤΕΣ" ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ? ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: http://marakispasok.blogspot.com/