Κυριακή, Μαΐου 29, 2011

TO ΦIΛΩTI ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ο Α.Μ.Σ Φιλωτίου χωρίς τον τιμωρημένο προπονητή του Ηλία Ορφανό και τον επίσης τιμωρημένο αρχηγό της ομάδας Στέφανο Ψαρρά ,θέλοντας όμως περισσότερο την πολύτιμη νίκη παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα κέρδισε ΠΑΝΑΞΙΑ με 2-1 τον Α.Ο Πάγου.
Η ομάδα της Νάξου εκμεταλλευόμενη την καυτή της έδρα και την βοήθεια των Φίλαθλων οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρόν στις εξέδρες του γηπέδου του Φιλωτίου, ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, και αποτελέσαν τον 12ο παίχτη της ομάδας μας κατάφεραν να πάρουν το τρίτο εισιτήριο ανόδου, που οδηγεί στην Α΄ Κατηγορία Κυκλάδων. Στον αγωνιστικό τομέα ο........ Α.Ο Παγου αν και κατάφερε να προηγηθεί στο 32’ 0-1 με το Πρίντεζης Μ , ο Α.Μ.Σ Φιλωτίου σαφώς ανώτερο ανάτρεψε το εις βάρος του σκορ κάνοντας στο 46' Πεν του Κοττάκη Μ. – ΟΦΟΡΙΚΟΥΕ- το 1-1 και στο 75' το 2-1 με τον Μαρούλη Δ. . Για την ιστορία θυμιζουμε ότι στην Α’ Κυκλάδων ανεβαίνουν μαζί με τον ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ η ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ και η ΘΥΕΛΛΑ

Το έστειλε το http://tofiloti.blogspot.com
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

O VRROUTSIS TO ANATHESE STON POLYKRETI KAI TO PAIDI GIA OLES TIS DOULEIES ME TA POLLA KONE TOU KAI TA ERGALEIA TIS EXOUSIAS STA HERIA TOU TO KANONISE !!

Ανώνυμος είπε...

το γηπεδακι βλεπω καταπρασινο ε;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΜΑΣ... ΑΚΟΜΑ ΝΑΡΚΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΜΠΑΛΑ?