Τρίτη, Μαΐου 10, 2011

Γεμίσαμε μαύρους

To έστειλε αναγνώστρια του blog
"Οταν περάσει κάποιος κυρίως τις πρωινές ώρες από την κεντρική οδό μπροστά από το κέντρο υγείας θα παρατηρήσει μικρές ομαδούλες από μαύρους Πακιστανούς κ.α. να κάθονται στα πεζοδρόμια , στο προαύλιο και τα τοιχάκια της εκκλησίας αλλά και σε όλο το δρόμο μέχρι να πας στο κατάστημα ΣΕΗΟΣ.
Το ίδιο φαινόμενο αντιμετωπίζω και όταν βγω με το αυτοκίνητο μου έξω από τη χώρα βλέπω παντού μαύρους με ποδήλατα , ή και με τα πόδια ειδικά τη νύχτα τους βλέπεις τελευταία στιγμή και είναι θέμα χρόνου πότε θα γίνει κάποιοατύχημα. Επίσης θέμα χρόνου είναι με την...... αυξητική τάση του αριθμού των νέων αλοδαπών στο νησί μέρα με τη μέρα πότε θα αρχίσουν τα φαινόμενα κλοπών και άλλων εγκληματικών ενεργειών στην μικρή κοινωνία που ζούμε, όλοι είδαμε τον άτυχο πατέρα στις ειδήσεις σήμερα να χάνει τη ζωή του από αλοδαπούς που του επιτέθηκαν για να του κλέψουν την κάμερα.
Αφήστε το πόσο άσχημη εικόνα είναι για τους τουρίστες που ήρθαν να περάσουν 7-10 μέρες να ηρεμήσουν και να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού να βλέπουν παντού μαύρους .
Και αναρωτιέμαι εγώ οι Δήμαρχοι και οι Αντιδήμαρχοι,που στεναχωριόναται μην τους μειώσουν και χαθεί καμιά καρέκλα, η αστυνομία και δεν ξέρω ποιοι άλλοι είναι αρμόδιοι γι αυτό τι κάνουν ??
Τι ενέργειες έχουν ξεκινήσει? Η μήπως οι ίδιοι δεν έχουν αντιληφθεί την κατάσταση και δεν βλέπουν το πρόβλημα?"

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

16 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

H astynomia ti kanei? To limenarxeio? To limeniko tameio?
H pyli eisodou tou Nisiou einai to limani. 40 atoma to Limenarxeio kai tous exei stin paralia kai se kathe karabi.....
Na tsekaroun kathe mavro kai pakistano den mporoun kai na tous stelnoun piso.
Tora pou tha arxisoun tis klopes, tha pirazoun tous touristes.
Gia na doume.!!

Ανώνυμος είπε...

symfonw paidia kanenas den kanei tipota ! Prepei o dimarxos na xekinisei na moirasei armodiotites kai na dosei edoles pou dos ?

Ανώνυμος είπε...

I ASTYNOMIA GRAFEI TOYS DOPIOYS GIA KRANOS EGRAFA KAI OTI ALLO MPOREI , ME TO DIMITROKALLI NA VGAZEI TA KOMPLEXIKA TOY PANW MAS.
ME SOVARA THEMATA THA ASHOLIOTANE ....!

Ανώνυμος είπε...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά ,,,μαύρη και στα λαγκάδια,,,
Ακριβώς το ίδιο μου λέγανε για κάτι νεόκοπους Έλληνες μετανάστες από το νησί που έχουν πάει στο Παρίσι,Νέα Υόρκη,Σίδνεϊ,
΄΄΄΄Αφήστε το πόσο άσχημη εικόνα είναι για τους τουρίστες που ήρθαν να περάσουν 7-10 μέρες να ηρεμήσουν και να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού να βλέπουν παντού μαύρους .΄΄΄΄
Τι να σου πω κυρα μου;
ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Re paidia me autoys kanoume tis doulies mas kai autoi einai to ftino merokamato tora ! oi alvanoi zeitane pio pola apo emas kai etsi den paei mprosta o topos ! autoi den einai kaka atoma kai oute exoume akousei apo pakistanous na kanoun kapio kako se kapion ! den einai san emas tous europaious !! tous exo dokeimasei olous stin doulia mou kai ksero ligo kalitera !!

Ανώνυμος είπε...

malon eisai agamiti kai vlepeis padou mavres psoles!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΠΙΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΠΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ. ΤΣΑΜΠΑ ΝΑΝΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΝΕΡΓΟΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ,ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΛΙΕΣ ΓΙΑ 15 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΑΛΙΩΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 2 ΕΥΡΩ ΕΔΩ 6. ΤΟ ΜΕΛΙ 9 ΕΔΩ 16. ΦΕΡΤΕ ΜΑΥΡΟΥΣ,ΑΝΥΜΠΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ,ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ.ΦΕΡΤΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΜΕ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ 30 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ; ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΡΝΟΥΝ. ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΩΛΟΔΥΑΡΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΣΕ 6 ΑΛΒΑΝΟΥΣ 350 ΤΟ ΜΗΝΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΕΙΜΑΙ 21 ΕΤΩΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΧΤΙΖΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πριν 3-4 χρονια συναντησα στην Πλακα στην θαλασσα εναν ηλικιωμενο κυριο απο την αμερικη και πιασαμε την κουβεντα.Μου ειπε λοιπον μια ιστορια . Τη δεκαετια του 60 στη Ν.Υορκη,ειχανε με την οικογενεια του ενα εστιατοριο και απεναντι εμενε μια οικογενεια μεταναστων, πατερας,μητερα και το μικρο τους κοριτσακι.Τους γνωρισε λοιπον γιατι πολυ συχνα ερχοταν το κοριτσακι με τη μητερα του και ζηταγαν και απο εμας αλλα και απο αλλα εστιατορια φαγητο που ισως να το πεταγαμε.Αλλοι του δινανε αλλοι τους βριζανε.Η οικογενεια αυτη ηταν απο τη Ναξο.Περασανε δυσκολες στιγμες απο οτι μου ειπε ο συνομιλητης μου. Μια μερα ο πατερας δεχθηκε φραστικη και σωματικη βια απο καποιους με την αιτιολογεια οτι ειχε παρει μια δουλεια απο καποιους αλλους ντοπιους κατα καποιον τροπο,και χρειαστηκε να επεμβει αυτος για να μην τον λιντσαρουν. Ετσι τους γνωρισε και δημιουργεισαι δεσμους με την ελλαδα και διατηρει ακομα και τωρα.Οσο δε για τους χαρακτηρισμους (Μαυροι ,δεν τους βλεπουμε στο σκοταδι και μπορει να προκαλεσουν ατυχημα το βραδυ,μας κλεβουν τα μεροκαματα ειναι επικινδυνοι κλπ) δεν θα τα σχολιασω αλλα θα σας θυμησω τα λογια του ζωγραφου Παντελη Ψαρρα .Οταν ξεριζωνεται ενα δενδρο πονας,λυπασαι.Οταν ομως ξεριζωνεται ενα παιδι απο την αγκαλια της μανας του,μια μανα απο την οικογενεια της, μια οικογενεια απο το χωριο της,ενα χωριο απο την πατριδα του και ολα αυτα με βιαιο και βαρβαρο τροπο,τοτε ο πονος ειναι μεγαλος και κατι τετοιο δεν μπορει να σε αφησει ασυγκινητο.....

Ανώνυμος είπε...

βρωμοέλληνες μας αποκαλούσαν κάποιοι Αμερικανοί όταν πηγαίναμε μετανάστες στη χώρα τους.έχει κάνει και ο Κούλογλου ένα καλό ντοκυμαντέρ για το θέμα με αυτον τον τίτλο.
Αφήστε τη ρατσιστική υστερία και καλύτερα να τα βάζετε με αυτούς που αναγκάζουν τους ανθρώπους να φεύγουν απ τη χώρα τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Εχει δικιο, υπαρχουν βαθυτερα αιτια τα οποια δεν τα αναφερει κανεις. Αυτη η κατασταση ομως δεν μπορει να συνεχιστει, πρεπει να προστατευτουν οι κατοικοι της Αθηνας, Ελληνες και αλλοδαποι.
Οι αντιδρασεις ομως ειναι δικαιολογημενες δεν υπαρχει καμια ρατσιστικη υστερια ουτε και η περιπτωση της Αμερικης και της Γερμανιας, την οποια επικαλεισαι, ειναι η ιδια με την δικη μας.
Σου ευχομαι να μην βρεθεις ποτε στην θεση της οικογενειας του ατυχου ανθρωπου που δολοφωνησαν καποιοι παρανομοι εγκληματιες για μια κολοκαμερα.
Τετοιες ενεργειες ειναι καταδικαστεες και οποιος τασεται υπερ γινεται ηθικος αυτουργος των φονων

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι οι αλλοδαποί είναι στη σειρά μαζεμένοι γιατί περιμένουν τους αφέντες τους Ναξιώτες να τους δώσουν δουλειά με αντίτιμο τα ψίχουλα που τους δίνουν και άθλιες συνθήκες διαβίωσης χώρια την βλαχιάς τους που είναι αταξίδευτοι σε εμπειρίες και ιστορίες των άλλων λαών.Αυτοί οι μαύροι που αποκαλλεί αυτή η γυναίκα γιατί δεν μπορει να την αποκαλέσει κανείς κυρία η οποία με κάνει να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα και Ελληνίδα, έχουν ιστορία πατρίδα γονείς παιδιά αισθήματα και θάρρος που γίνονται μετανάστες για να έρθουν στη χώρα μας να τους εκμεταλευτούμε και δη στη Νάξο που εδώ οι άνθρωποι είναι άξεστοι και πατατάδες και τίποτα άλλο.Έρχονται από τη χώρα του Γκάντι του Κρισναμούρτι οι μαύροι όπως τους αποκαλλεί η εν λόγω γυναίκα τη χώρα του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ του Στίβεν Μπίκο του Νέλσον Μαντέλα και πολλών άλλων δεν χωράει σε τούτο το μύνημα έχουν πολιτισμό ευγένεια κουλτούρα και φυσικά και κάποιοι εγγληματικότητα όπως και σε μας στην Έλλάδα έχει ο Έλληνας ένα σωρό καλά και ένα σωρό κακά.Είναι τραγικό, είναι θλιβερό αυτό που συνέβει όχι μόνο χθές στο παλικάρι στον νέο αυτό άνθρωπο αλλά σε όλους μας αυτή η ηθική κρίση και που ο πόνος είναι διάχυτος δίπλα μας γύρω μας και σε όλους τους ανθρώπους που πονάνε και χάνουν τις ζωές τους. Τώρα όσον αφορά τους ανθρώπους που μέσα στο σκοτάδι κυκλοφορούν είναι γιατί αποκαμωμένοι από την σκληρή εργασία στα χωράφια σας τελειώνοντας πια νύχτα αν γίνουν ατυχής και χάσουν τη ζωή τους μέσα στους σκοτεινούς δρόμους που κυκλοφορούν συγνώμη που θα χαλάσουν την ησυχία σας και το πρόγραμμά σας γυρνώντας στο σπίτι σας τρόγωντας και βλέποντας τηλεόραση να θυμάστε αυτό τα ατυχές συμβάν ενώ θα μπορούσε ο δήμαρχός σας να κάνει τη δουλειά του που είναι υποχρεωμένος να κάνει και όχι να μεγαλώνει ο κώλος του.Ρε δεν πάτε καλά εσείς με τους μεγαλόσχημους σταυρούς, υποκριτές και φαρισσαίοι που πάτε και προσεύχεστε ζητήστε από τον Θεό να σας φωτίσει το μυαλό και τις ψυχές σας γιατί εκείνος σκεφτείτε γνωρίζει το περίσσευμα ή το έλλειμα της καρδιάς σας και γίνεστε ξεφτίλα στα δικά Του μάτια. Το πιο εύστοχο το άκουσα από Ναξιώτισσα που αγαπάει το Νησί αλλά ζεί και εργάζεται στην Αθήνα ωραίο το νησί αλλά ΒΛΑΧΟΝΗΣΟ. Η δε ευαισθησία σας στον πολιτισμό και τις τέχνες περιορίζεται στα σκυλονησιώτικα από δύο φοροφυγάδες πρεζάκηδες βαζαίος γιαννουλης που κοκορεύονται κιόλας για το ότι δεν κάνουν δήλωση φορολογική. Τα δε φιλοζωικά σας αισθήματα περιορίζονται στο πόσο νόστιμα είναι τα ζώα στο φούρνο με πατάτες. Αφού βρίσκεται χρόνο στο διαδίκτυο ταξιδέψτε και δείτε κι άλλα μέρη την ιστορία τους και τον πολιτισμό τους μπας και ανοίξει το λοβοτομημένο σας μυαλό γιατί με αυτές τις ιδέες μολύνεται το ελεύθερο από ρατσισμό ελληνικό πνεύμα και τελικά διαπιστώνεται η πνευματική πρώτα κρίση που έχει υποστεί ο τόπος μας και έφερε την ηθική που ζούμε με αυτά που γράφεται και την οικονομική που έφεραν οι πρώτες δύο.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι οι αλλοδαποί είναι στη σειρά μαζεμένοι γιατί περιμένουν τους αφέντες τους Ναξιώτες να τους δώσουν δουλειά με αντίτιμο τα ψίχουλα που τους δίνουν και άθλιες συνθήκες διαβίωσης χώρια την βλαχιάς τους που είναι αταξίδευτοι σε εμπειρίες και ιστορίες των άλλων λαών.Αυτοί οι μαύροι που αποκαλλεί αυτή η γυναίκα γιατί δεν μπορει να την αποκαλέσει κανείς κυρία η οποία με κάνει να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα και Ελληνίδα, έχουν ιστορία πατρίδα γονείς παιδιά αισθήματα και θάρρος που γίνονται μετανάστες για να έρθουν στη χώρα μας να τους εκμεταλευτούμε και δη στη Νάξο που εδώ οι άνθρωποι είναι άξεστοι και πατατάδες και τίποτα άλλο.Έρχονται από τη χώρα του Γκάντι του Κρισναμούρτι οι μαύροι όπως τους αποκαλλεί η εν λόγω γυναίκα τη χώρα του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ του Στίβεν Μπίκο του Νέλσον Μαντέλα και πολλών άλλων δεν χωράει σε τούτο το μύνημα έχουν πολιτισμό ευγένεια κουλτούρα και φυσικά και κάποιοι εγγληματικότητα όπως και σε μας στην Έλλάδα έχει ο Έλληνας ένα σωρό καλά και ένα σωρό κακά.Είναι τραγικό, είναι θλιβερό αυτό που συνέβει όχι μόνο χθές στο παλικάρι στον νέο αυτό άνθρωπο αλλά σε όλους μας αυτή η ηθική κρίση και που ο πόνος είναι διάχυτος δίπλα μας γύρω μας και σε όλους τους ανθρώπους που πονάνε και χάνουν τις ζωές τους. Τώρα όσον αφορά τους ανθρώπους που μέσα στο σκοτάδι κυκλοφορούν είναι γιατί αποκαμωμένοι από την σκληρή εργασία στα χωράφια σας τελειώνοντας πια νύχτα αν γίνουν ατυχής και χάσουν τη ζωή τους μέσα στους σκοτεινούς δρόμους που κυκλοφορούν συγνώμη που θα χαλάσουν την ησυχία σας και το πρόγραμμά σας γυρνώντας στο σπίτι σας τρόγωντας και βλέποντας τηλεόραση να θυμάστε αυτό τα ατυχές συμβάν ενώ θα μπορούσε ο δήμαρχός σας να κάνει τη δουλειά του που είναι υποχρεωμένος να κάνει και όχι να μεγαλώνει ο κώλος του.Ρε δεν πάτε καλά εσείς με τους μεγαλόσχημους σταυρούς, υποκριτές και φαρισσαίοι που πάτε και προσεύχεστε ζητήστε από τον Θεό να σας φωτίσει το μυαλό και τις ψυχές σας γιατί εκείνος σκεφτείτε γνωρίζει το περίσσευμα ή το έλλειμα της καρδιάς σας και γίνεστε ξεφτίλα στα δικά Του μάτια. Το πιο εύστοχο το άκουσα από Ναξιώτισσα που αγαπάει το Νησί αλλά ζεί και εργάζεται στην Αθήνα ωραίο το νησί αλλά ΒΛΑΧΟΝΗΣΟ. Η δε ευαισθησία σας στον πολιτισμό και τις τέχνες περιορίζεται στα σκυλονησιώτικα από δύο φοροφυγάδες πρεζάκηδες βαζαίος γιαννουλης που κοκορεύονται κιόλας για το ότι δεν κάνουν δήλωση φορολογική. Τα δε φιλοζωικά σας αισθήματα περιορίζονται στο πόσο νόστιμα είναι τα ζώα στο φούρνο με πατάτες. Αφού βρίσκεται χρόνο στο διαδίκτυο ταξιδέψτε και δείτε κι άλλα μέρη την ιστορία τους και τον πολιτισμό τους μπας και ανοίξει το λοβοτομημένο σας μυαλό γιατί με αυτές τις ιδέες μολύνεται το ελεύθερο από ρατσισμό ελληνικό πνεύμα και τελικά διαπιστώνεται η πνευματική πρώτα κρίση που έχει υποστεί ο τόπος μας και έφερε την ηθική που ζούμε με αυτά που γράφεται και την οικονομική που έφεραν οι πρώτες δύο.

Ανώνυμος είπε...

άιντε βρέ βλάχα που'χεις και άποψη περιορίσου στις σαπουνόπερες και στην κατινιά σου. Τελικά η δημοκρατία δεν είναι για όλους σας όλοι εσείς οι φασίστες στον ΚΕΑΔΑ δημοκρατία μόνο σε όλους πιστεύουν σ'αυτήν.Είστε επικύνδυνοι ανθέλληνες.

Ανώνυμος είπε...

ESY VLAKA POY GRAFEIS GIA MAYRES PSOLES NA TIS VALEIS STO KOLO SOU KAI NA TO APOLAYSEIS! ILITHIE KAI AMORFOTE XEREIS KAI GRAFEI KIOLAS YPOVIVAZEIS TO THEMA

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ, ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΑΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..... ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΕΔΩ....
ΕΛΛΑΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ