Δευτέρα, Μαΐου 02, 2011

Αύξηση των Αντιδημάρχων από 6 σε 8

Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι, στο κατατεθειμένο στην Βουλή Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με τίτλο: «Για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και Λοιπές Διατάξεις», περιλαμβάνεται τροπολογία του Καλλικράτη (ν. 3852/2010) σε σχέση με την Διοίκηση των Δημοτικών Νησιωτικών Κοινοτήτων του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Πιο συγκεκριμένα το άρθρο 44, παράγραφος 1 (Θεσμικά Θέματα ΟΤΑ) ορίζει ότι για τους νησιωτικούς δήμους ο αριθμός των αντιδημάρχων που προκύπτει βάσει του πληθυσμιακού κριτηρίου (4 στην περίπτωσή του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων) προσαυξάνεται ισάριθμα με τον αριθμό των....... Δημοτικών Νησιωτικών Κοινοτήτων (δηλαδή 4 επιπλέον). Στις επιπλέον θέσεις Αντιδημάρχων ορίζονται Δημοτικοί Σύμβουλοι της Πλειοψηφίας της κάθε Νησιωτικής Δημοτικής Κοινότητας. Επομένως, με την ψήφιση του Νομοσχεδίου από την Βουλή, ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων θα έχει 8 Αντιδημάρχους, 4 εκ των οποίων θα προέρχονται από τις Δημοτικές Νησιωτικές Κοινότητες (Δονούσα, Σχοινούσσα, Ηρακλειά, Κουφονήσι), οι οποίοι και θα ασκούν καθήκοντα Προέδρου της Νησιωτικής Κοινότητας.


Η εξέλιξη αυτή ταυτίζεται πλήρως με το από 8/3/2011 Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού μας με τίτλο «Η Πρότασή μας για την Διοίκηση των 4 Δημοτικών Νησιωτικών Κοινοτήτων. Είναι, δε, μεγάλη η χαρά μας που ο Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Ραγκούσης αποδέχτηκε τις προτάσεις μας και εκπλήρωσε την υπόσχεση που είχε δώσει προς τους κατοίκους των Μικρών Κυκλάδων ότι θα διευθετούσε το ζήτημα μετά τις Δημοτικές Εκλογές.


Η Μείζον Μειοψηφία του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων δεσμεύεται να συνεχίσει να καταθέτει δημιουργικές προτάσεις με σκοπό πάντα την Ανάπτυξη και Ευημερία των Νησιών μας.


Εκ του Γραφείου Τύπου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ Ε?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? Ε?

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 4 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ. ΑΠΟ 100 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΝΟΥΝ!
ΕΝΩ Η ΝΑΞΟΣ ΠΟΥ ΜΕ 6 ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 4. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΤΕ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΟΣΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ.
ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΚΑΚΗ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕΣ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΛΛΑΚΗΣ ΣΟΥ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΤΩΝ 11:28. Η ΣΥΡΟΣ ΕΧΕΙ 4 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. Η ΝΑΞΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 8, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ. ΑΝ ΜΠΕΝΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ 4 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΝΙΣΑΦΙ ΚΑΙ Η ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ, ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΣΥΜΥΓΔΑΛΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΙΑΝΟΥ.
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ NBA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟ????

Ανώνυμος είπε...

Βρε ζαβοί αξώτες δεν έχετε καταλάβει ότι δεν συμφέρει τον σοσιαλιστή ληστή τρομοκράτη Ρήγα να πετύχει αυτή η δημοτική αρχή. Αλλά λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο που είναι ο κόσμος που ξυπνάει και τους κατέταξε εκεί που έπρεπε, αμέ στο επόμενο πανιγιράκι τον εκλογών να δούνε που θα πάνε.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΞΑΝΑ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ. ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΟΡΘΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΓΙΑΚΟΥΜΗ, ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΡΥΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΣΘΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ... ΧΑΧΑΧΑ