Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 27, 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Ως νέος άνθρωπος, ως Ναξιώτης, που ζω στη χώρα Νάξου, με καταβολές από την ορεινή Νάξο, και συνεργασίας λόγο επαγγέλματος (οικονομολόγος – λογιστής ) με ολόκληρο το νησί αλλά και τα γύρω νησιά μας, αποφάσισα να συμμετέχω στο συνδυασμό της νίκης και της ευθύνης, στο συνδυασμό που όχι μόνο κοιτά κατάματα αλλά μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος και δεν είναι άλλος από τον συνδυασμό «ΝΑΞΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» με υποψήφιο δήμαρχο το ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ.
Η απόφαση μου αυτή, συνειδητά να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στην κοινή αυτή προσπάθεια , έχει μοναδικό σκοπό την συνεργασία μου με την υπόλοιπη ομάδα, που με μεράκι, δουλειά και δημιουργικότητα θα φτιάξουμε τη Νάξο που μας αξίζει.
Νάξος 27/09/2010
Με εκτίμηση
ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

10 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

LOSKA TA DIAMASARXI

Ανώνυμος είπε...

http://2.bp.blogspot.com/_HBzlMb5066U/SVTtEc4GURI/AAAAAAAAAH8/8pk55h_nAOA/s1600-h/Christmas_postcard.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΣΚΑ ΒΡΕ ΛΑΚΑΜΑ ΘΑ ΣΕ ΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΚΑ.ΚΟΥΣΕΣ Α ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΕΒΙΤΣ ΜΠΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΗΝΤΑΚΑΜΕΝΕ ΛΕΕΙ?

ΤΟ ΒΟΥΔΙ
(ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΚΗ)

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΟΥ ΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

όλα τα καλά παιδιά (μεγάλα λαμόγια της νήσου Νάξου και περιχώρων)μάζεψε ο κυρ Μαργαρίτης μας. όσο βλέπουν την γούρνα και ζυγώνει κονίζουν τα μαχαίρια και τις κουτάλες όλοι οι χρεοκοπημένοι. θα προσπαθήσουν να λύσουν τα προβλήματα τους μέσω της υφαρπαγής του πλούτου του νησιού. α ρε ρεμάλια εως πότε θα σας ανέχεται ο δύσμοιρος τούτος τόπος... ούστ χαμένα κορμιά!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΔΕΝ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΜΑΣΕΛΕΣ?

ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΛΛΟΙ

Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ομολογώ πως η απάντηση σου ήταν άκρως αφοπλιστική - ελληνικότατη. για αυτό ο ριμαδότοτπος τούτος δεν πρόκειται να πάει ποτέ μπροστά γιατί οι πιο πολύ έχουν άπειρης ποσότητας σκατίλα μέσα στον άδειο τους κεφάλι. τέλος, διάβασες πουθενά να λέω ότι ο μαράκης΄είναι καλύτερος... αγράμματος είναι ο άνθρωπος, αυτό ξέρει αυτό κάνει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ. ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΕΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΡΥΛΛΑΚΗ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟ-ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!