Σάββατο, Σεπτεμβρίου 25, 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ :Άφησαν ελεύθερο τον υπάλληλο του ΣΔΟΕ που πιάστηκε στους Παξούς να παίρνει μίζα 30.000

Από το olympia.gr

Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Εκβιαστής του ΣΔΟΕ πρόεδρος της ΠΑΣΚ εφοριακών. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!

Αρκεί να είσαι εγνωσμένα ΠΑΣΟΚος σε αυτή τη χώρα για να διαπράττεις κακουργήματα ανενόχλητος και να χαίρεις πλήρους ασυλίας.
Αυτά είναι τα περιβόητα τσιτάτα του Παπανδρέου περί “ανομίας και ατιμωρησίας”.
Μία κοινωνία γονατίζει, ληστεύεται, υποδουλώνεται για να συνεχίσουν οι πράσινοι πραίτωρες τα θεάρεστα έργα τους. Να ποιοί τα φάγατε κύριε Πάγκαλε. Να ποιοί συνεχίζετε να τα..... τρώτε.

Τσουκάτος; Ελεύθερος

Μαντέλης; Ελεύθερος.


Χθες μετά την απαγγελία της κατηγορίας σε βάρος του, ο 55χρονος εφοριακός αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Στην υπόθεση εμπλέκονται, σύμφωνα με τα όσα τουλάχιστον είπε το θύμα στην κατάθεσή του, κι άλλοι τρεις (3) υπάλληλοι, ένας εκ των οποίων κατονομάστηκε κατά την ανάκριση από τον υπόδικο πλέον συνάδελφό του, και αναζητείται. Ερευνάται και παλαιότερη αναφορά του μέχρι πρότινος υποδιευθυντή της ΥΠΕΕ στην Κέρκυρα, Π. Ψυλάκου, που τώρα υπηρετεί στη Ζάκυνθο.Το ποσό 30.000 ευρώ απαίτησαν δύο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Κέρκυρας από επιχειρηματία των Παξών προκειμένου να… τακτοποιήσουν φορολογικές παραβάσεις που διαπίστωσαν κατά τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του! Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία του ξενοδόχου από τους Παξούς σε υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την ΕΛ. ΑΣ. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο εφοριακός μαζί με έναν ακόμα συνάδελφό του από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων Κέρκυρας μετέβησαν τον περασμένο Ιούλιο στους Παξούς προκειμένου να διενεργήσουν φορολογικούς ελέγχους. Έμειναν στο ξενοδοχείο του καταγγέλλοντος, όπου -όπως ισχυρίστηκαν- διαπίστωσαν πλήθος φορολογικών παραβάσεων. Έκτοτε, σύμφωνα με την κατάθεση του ξενοδόχου, άρχισαν να επικοινωνούν τηλεφωνικά μαζί του και να αξιώνουν χρήματα προκειμένου να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητές του στην Εφορία.

Επ’ αυτοφώρω

Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε το περιστατικό και την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Υπό τις οδηγίες των αστυνομικών, ο ξενοδόχος κανόνισε να συναντηθεί την Τρίτη στις 10.30 π. μ. σε κεντρική καφετέρια της Κέρκυρας, προκειμένου να παραδώσει τα χρήματα στον επίορκο δημόσιο υπάλληλο. Μαζί του είχε 5.000 ευρώ αντί των 30.000 που είχαν συμφωνήσει.
Ο εφοριακός αρνήθηκε να παραλάβει τα χρήματα, λέγοντάς του «όλα ή τίποτα». Ο ξενοδόχος επέστρεψε στην τράπεζα και εκταμίευσε άλλα 25.000 ευρώ. Στη 1 μ.μ. συναντήθηκε εκ νέου με τον υπάλληλο. Ο τελευταίος του ζήτησε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και παρέλαβε τα χρήματα ενώ βρίσκονταν εν κινήσει. Το περιστατικό παρακολουθούσαν αστυνομικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τον δράστη.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :