Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 23, 2010

Εν ενεργεία διαιτητής στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ

.... καθώς βρέθηκε να έχει καταθέσεις 300.000 ευρώ μέσα σε οκτώ χρόνια από το στοίχημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ εβδομαδιαίας εφημερίδας
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ φιλοξενεί σήμερα (23/9) η εφημερίδα «Το Ποντίκι», στο οποίο γίνεται λόγος για εν ενεργεία διαιτητή, που πιάστηκε στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ, με καταθέσεις που ξεπερνούν τα 300.000 ευρώ από κέρδη στο στοίχημα,
Στο ρεπορτάζ υπάρχει ένα παραστατικό είσπραξης από τον ΟΠΑΠ στο οποίο φαίνεται ο εν ενεργεία διαιτητής να έχει εισπράξει το ποσό των 300.000 ευρώ μέσα σε οκτώ χρόνια από το στοίχημα.
Πρέπει να πούμε πως πουθενά δεν αναφέρεται αν τα κέρδη προέρχονται από στοιχηματισμό σε ελληνικό πρωτάθλημα ή σε..... πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Σύμφωνα με το «Ποντίκι» υπάρχουν και άλλοι διαιτητές που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ για την... ιδιαίτερη ικανότητα τους να κερδίζουν μεγάλα ποσά στο στοίχημα και γι αυτό ζητείται η άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Το δημοσίευμα έρχεται σε συνέχεια των όσων έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τις υποθέσεις γνωστών μάνατζερ, που κρύβουν από την εφορία έσοδα πολλών εκατομμυρίων Ευρώ. Το ΣΔΟΕ έχει ήδη εντοπίσει αρκετούς από αυτούς και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε νέες αποκαλύψεις.

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τον τίτλο «Εισαγγελέας στο ποδόσφαιρο» καλείται ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να δείξει κόκκινη κάρτα στα κυκλώματα του ποδοσφαίρου και ο αρμόδιος εισαγγελέας να καλέσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα Ευάγγελο Μαρινάκη, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νίκο Πατέρα καθώς και τους προέδρους όλων των ΠΑΕ Α΄ και Β΄ Εθνικής.
Β.Κ. Από www.aek365.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :