Κυριακή, Σεπτεμβρίου 26, 2010

Δεν τα "βρήκαν" τελικά Μαράκης - Γρυλάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, με επικεφαλής το ΘΑΝΑΣΗ ΓΡΥΛΛΑΚΗ, συνεχίζοντας τον κύκλο των επαφών της προσήλθε σε διάλογο ύστερα από πρόσκληση και πρωτοβουλία των δύο Γραμματέων των Τοπικών Οργανώσεων Νάξου του ΠΑΣΟΚ. Ανταποκριθήκαμε θετικά στην πρόταση των μελών των δύο οργανώσεων για παραίτηση των δύο επικεφαλής των συνδυασμών ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ με σκοπό τη δημιουργία ενιαίου συνδυασμού με Υποψήφιο Δήμαρχο κοινής αποδοχής (τρίτη λύση). Η πρόταση αυτή μας βρήκε σύμφωνους στα πλαίσια μιας ευρύτερης συσπείρωσης που έχει ανάγκη ο τόπος και το μέλλον των νησιών μας. Η μη αποδοχή όμως της πρότασης από τον κ. Μαράκη και η εμμονή του να είναι μόνο ο ίδιος υποψήφιος Δήμαρχος, δεν επιτρέπει την συνέχιση του διαλόγου αφού..... υπάρχει ρητή αντιθεσή μας στην πολιτικής που ο ίδιος ασπάζεται και εκφράζει.
Ο ανεξάρτητος και αδέσμευτος συνδυασμός ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και ο υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Γρυλλάκης συνεχίζουν τον αγώνα τους με περισσότερη δύναμη και σιγουριά, στο δρόμο που θα τους αναδείξει νικητές στον στόχο για μια ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Για ένα Δήμο που θα λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του τόπου και των κατοίκων του. Ο πλούτος των νησιών μας που είναι το φυσικό περιβάλλον και οι άνθρωποι που τον κατοικούν, θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στις διεκδικήσεις μας για αυτό που μας ανήκει.
Ο αδυσώπητος πόλεμος που γίνεται εναντίον μας από μηχανισμούς και κέντρα που επιχειρούν να ελέγξουν ολοκληρωτικά τη Νάξο και τα γύρω νησιά μας συσπειρώνει και μας κάνει κάθε μέρα πιο δυνατούς στη μεγάλη μάχη που δίνουμε. Η προσέλευση στις τάξεις της παράταξής μας όλο και περισσότερων ψηφοφόρων και υποψηφίων, καθημερινά, μας γεμίζει δύναμη και ενθουσιασμό για το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος
Θανάσης Γρυλλάκης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΑΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ...
ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΡΕΦΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΥΣ..
ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΗΜΟΥ ΝΗΣΙΟΥ..
ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΠΩΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ..
ΘΑΝΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ <> ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...