Κυριακή, Σεπτεμβρίου 26, 2010

Γκολ και θέαμα απο Πανναξιακό

Ο Πανναξιακός ήταν ο νικητής στο πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι του ΔΑΚ αφού επικράτησε της ομάδας του Φιλωτίου με σκορ 3-1, και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Οι παίκτες του Στέφανου Μειμάρογλου απέδωσαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο (3-0), και αν δεν ''παρατούσαν' το ματς στο 2ο μισό, το σκορ θα μπορούσε να φθάσει σε μεγάλα ύψη. Σε αυτό βέβαια συνέτεινε το γεγονός ότι οι παίκτες του Φιλωτίου αποφάσισαν (παροτρυνόμενοι και απ' τους οπαδούς τους) να παίξουν ''κατς'' στο 2ο μέρος χαλώντας το παιχνίδι. Εκτός από τα τρία πανέμορφα γκολ του Πανναξιακού, υπήρχε και το θέαμα, αφού ο Μ. Πολυκρέτης αποφάσισε να διασκεδάσει τους φιλάθλους του Πανναξιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο μοιράζοντας ''ποδιές' κατ' εξακολούθησιν στους.... αντιπάλους 7 ή 8 ήταν οι φορές που οι αντίπαλοι αμυντικοί ''έχασαν' τον μικρο.
Στο αγωνιστικό, μόλις στο 4' ο Σφυρόερας έκανε το πρώτο μαγικό, αφού με αριστοτεχνικό τακουνάκι έβγαλε μόνο με τον τερματοφύλακα τον Σουσούνη, ο οποίος από πλάγια θέση πλάσαρε άψογα κάνοντας το 1-0.
Στο 35' ο Τσαπί Μπεκίν (που είχε περάσει 10 λεπτά πριν στο ματς), αφού κέρδισε την μονομαχία πίσω απ' τη σέντρα ''κουβάλησε' την μπάλα για 30 περίπου μέτρα, και με βολίδα έξω απ' την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα του Φιλωτίου.
Στο 40' ο Σουσούνης ''τσίμπησε' την μπάλα από δυο αμυντικούς, και από απόσταση 35 περίπου μετρ ων κρέμασε τον Πολυκρέτη κάνοντας το 3-0.
Στο 2ο ημίχρονο πλέον ο Πανναξιακός συνέχισε να δημιουργεί και να χάνει απίστευτες ευκαιρίες, ενώ τα σκληρά έως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των παικτών του Φιλωτίου διαδέχονταν το ένα το άλλο ''Θύμα" ο Τσαπί Μπεκίν, ο οποίος ανεχώρησε τραυματίας
Στο 90' το Φιλώτι ''κέρδισε πέναλτι", το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κοττάκης Ε. κάνοντας το τελικό 3-1.
Αγγελής, Πολυκρέτης, Σουσούνης κορυφαίοι απ' τον Πανναξιακό, ο οποίος παρα τις απουσίες έδειξε ότι είναι πανέτοιμος για την σέντρα σε μια εβδομάδα.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ), Βασιλάκης(Τζιόλος), Καπαρέλης, Σφυρόερας, Χαμηλοθώρης, Κατσάνης, Πολυκρέτης Κ (Μπεκίν), (Ξενάκης), Στρατούρης, Πολυκρέτης Μ, Σουσούνης, Αγγελής, Βασαλάκης.
ΦΙΛΩΤΙ (ΟΡΦΑΝΟΣ), Πολυκρέτης, Μουστάκης Δ, Λιόφαγος, Ψαρράς, Μουστάκης Ν, Κατσουρός, Κώτσος, Μουστάκης Α, Κοττάκης Ε, Κοττάκης Σ, Μουστάκης Γ.
Β.Κ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

AAAA, GIATI SVISATE TA SXOLIA ? ITAN TOSO EPIKODOMITIKOS DIAOLGOS METAXY XWRAITWN KAI FILOTITWN.... KALE KRIMA

Ανώνυμος είπε...

re bill,giati den egrapses k gia tin foveri idea tou vaggeli tou voutsinoy?tha eixe toso ntoro k toses syzhthseis to paixnidi?