Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 20, 2010

Δελτίο Τύπου

Νάξος, 20 Σεπτεμβρίου 2010
Η ανεξάρτητη παράταξη «Δημοτική Δράση» με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Δημότες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων και διακηρύσσοντας για μία ακόμη φορά την ανεπάρκεια της υπάρχουσας δημοτικής αρχής και έπειτα από πολύωρες διαβουλεύσεις πήρε την απόφαση να αφήσει στην άκρη το «εγώ» και να προτάξει το «εμείς». Να αρνηθεί τη διαφαινόμενη αντίθεση, μπροστά στην σύνθεση με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί περισσότερο για την αλλαγή που τόσο επιθυμούν οι συνδημότες μας.
Η «Δημοτική Δράση» επιδεικνύοντας συναινετική διάθεση και ενωτικό πνεύμα έκανε αρχικά συζητήσεις με τη δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» που όμως δεν κατέληξαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα παρά τις καλές προθέσεις και των δύο πλευρών.
Στη συνέχεια, προχώρησε σε επαφές με την ανεξάρτητη κίνηση «Στροφή στο Μέλλον» όπου βρέθηκε μετά από συζητήσεις η χρυσή τομή συνεργασίας. Οι λόγοι που οδήγησαν στην οριστικοποίησή της προήλθαν από το γεγονός ότι υπήρξε πιο ουσιαστική συνεννόηση στελεχών και από τις δύο παρατάξεις που συνετέλεσε στη δημιουργία δυναμικού ρεύματος, που θα φέρει τη νίκη στις ερχόμενες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Μετά τις παραπάνω εξελίξεις οι «Οικολόγοι – Πράσινοι Νάξου» αποφάσισαν να διατηρήσουν την πολιτική τους αυτονομία.
Ο νέος Συνδυασμός που θα προκύψει από τη συνεργασία των δύο δημοτικών παρατάξεων «Στροφή στο Μέλλον» και «Δημοτική Δράση» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μανώλη Μαργαρίτη καλεί τους δημότες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων να τον υπερψηφίσουν και να του δώσουν τη δυνατότητα της μεγάλης αλλαγής στα δημοτικά πράγματα των νησιών μας.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

12 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Όχι που δε θα τα βρίσκατε... Η μάσα είναι μεγάλο δέλεαρ και για τους δυο σας, οπότε γιατί να μη φάτε τα λεφτουδάκια του Δήμου μας παρέα... Όλοι λαμώγια είστε...Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το καλό της Νάξου...Μόνο την πάρτη σας κοιτάτε, τη μάσα και την καρέκλα. Μαύρο σε όλους τους συνδιασμούς που διεκδικούν το Δήμο Νάξου.

Ερώτηση (ρητορική): Ο κ. Μαργαρίτης πόσες φορές έχει παρεβρεθεί σε συνεδρίασεις του νομαρχιακού συμβουλίου ως νομ. σύμβουλος, που θέλει να γίνει και δήμαρχος????

Ανώνυμος είπε...

μπαβο μανωλη για το υπερκομματικο σου ψηφοδελτιο. μπραβο μεγαλυτερο σε σενα δημητρη που σιγουρα σιγα σιγα θα αναδειχθεις μεσα απο τον αγωνα σου για τα νησια μας.ελα και συ θαναση τωρα,που εισαι σωστος ανθρωπος. να φυγουν οι αχρηστοι απο την πρωτη κυριακη στα σιγουρα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και σε σένα φίλε που δε βλέπεις τι σου γίνεται... Προφανώς ο Μαράκης δεν κάνει για δήμαρχος, αλλά και οι Λιανός και Μαργαρίτης είναι εξίσου ακατάλληλοι και επικίνδυνοι...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ, ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΟΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΓΚΑΦΕΣ. ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΦΙΛΕ 20 Σεπτεμβρίου 2010 4:44 μ.μ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΕΙ?
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΛΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δειτέ εδώ και όποιος έχει μυαλό θα καταλάβει τι είχαμε στο δήμο τόσα χρόνια στη Ναξο http://www.naxos-news.gr/?aid=778

Ανώνυμος είπε...

εδω ο δημος ναξου
εκει ο δημος ναξου

που ειναι ο δημος ναξου?

αυτα και αλλα πολλα απο την Μαρακης & ΣΙΑ Ο.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ
ΕΙΣΤΑΙ Μ Ε Γ Α Λ Α
Λ Α Μ Ο Γ Ι Α (ΚΛΕΦΤΕΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΗ
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΓΡΥΛΛΑΚΗ
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΝΟΣ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ Ψ Ε Μ Α
ΛΙΑΝΕ ΩΡΑΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ
Λ
Ι
Α
Ν
Ε

Ψ Ε Υ Τ Η
ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΝΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ..ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΑΝΟΛΗ..ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ..ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ. ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Ψήφο σε κανένα πούστη. Μπουρδέλο το κάνουμε και μόνοι μας....
Λευτεριά στο Ναξιώτικο λαό