Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2010

Χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση!

Ο Γιώργος Παπανδρέου μιλάει στη συνέλευση του ΟΗΕ και επαναλαμβάνει για μια ακόμα φορά το αγαπημένο του θέμα: πόσο πολύ έχουμε ανάγκη από μια «Παγκόσμια Διακυβέρνηση».
Λάτρης της παγκοσμιοποίησης ή πειθήνιο όργανο, όπως και άλλοι ηγέτες, μιας αόρατης παγκόσμιας κυβέρνησης που οδηγεί μεθοδευμένα τους λαούς σε ένα νέου τύπου οικονομικό φεουδαλισμό.
Σήμερα βιώνουμε ένα λυσσαλέο οικονομικό πόλεμο που με πρόφαση την κρίση καταλύει την δημοκρατία, καταργεί τους θεσμούς, ακυρώνει δικαιώματα που έχουν με αγώνες αποκτηθεί.
Καταργούνται τα έθνη, οι θρησκείες, οι γλώσσες, τα σύνορα, οι ατομικές περιουσίες, τα νομίσματα, οι κυβερνήσεις, και οι άνθρωποι υποδουλώνονται σε ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει πια είναι η επίτευξη του σκοπού τους, με κάθε μέσο με κάθε τρόπο, απροκάλυπτα κοροϊδεύουν και εξαπατούν με ατέλειωτα ψέματα τους ανθρώπους που πίστεψαν σ' αυτούς .
Τα ΜΜΕ πιστοί υπηρέτες του συστήματος που τα δημιούργησε και τα συντηρεί παίζουν τον ρόλο του δημαγωγού. Στο βίντεο που ακολουθεί ο "δημοσιογράφος" της ΕΡΤ προσπαθεί να παρουσιάσει την παγκόσμια κυβέρνηση σαν κάτι θετικό για την ανθρωπότητα!!!
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον χρειαζόμαστε πίσσα και πούπουλα...

Γ.Ι.Β.

Ανώνυμος είπε...

"Μία παγκόσμια κυβέρνηση που θα μετατρέψει το κόσμο από κόσμο ελεύθερης αγοράς σε κόσμο ελεύθερων πολιτών"

Διαφωνείτε κάπου;;