Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 23, 2010

Σοβαρός τραυματισμός μαθητή στη Νάξο, παίζει με την ζωή του το ΕΚΑΒ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαθητής τραυματίστηκε το πρωί στο λύκειο της Νάξου.
Νοσηλεύεται στο κέντρο υγείας με ακατάσχετη αιμορραγία και γίνεται προσπάθεια να μεταφερθεί σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας.
Όπως δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚΑΪ Τώρα», ο πατέρας του μαθητή, το παιδί του έχει τραυματιστεί στα γεννητικά όργανα και έχει υποστεί ρήξη ουρήθρας.
Επισήμανε πως η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί, ωστόσο είναι ανάγκη να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Όπως είπε στη Σύρο αρνήθηκαν να το δεχτούν λόγω των τραυμάτων ενώ κατήγγειλε πως το ΕΚΑΒ απάντησε με άσχημο τρόπο στις εκκλήσεις του.
Όλοι οι γιατροί του νοσοκομείου μαζί με το πατέρα του παιδιού προσπάθησαν να πείσουν τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ για να στείλει ελικόπτερο
Όπως δήλωσε στο "naxosfan" αυτήκουος μάρτυρας που βρισκόταν στο Νοσοκομείο ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ αρνήθηκε κατηγορηματικά και είπε στον πατέρα "δεν πρόκειται να στείλω με τίποτα το ελικόπτερο...θα μου κλάσετε τα αρχ..."!!!!! Στο νοσοκομείο έσπευσαν για να συνδράμουν στις προσπάθειες και οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ. Μαράκης και κ. Μαργαρίτης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΕΚΑΒ συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και αρνείται να στείλει ελικόπτερο κάνοντας διάγνωση των περιστατικών εξ αποστάσεως και βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή των νησιωτών
Κύριοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες και Βουλευτές του Νομού, η Νάξος πρέπει επιτέλους να αποκτήσει το δικό της πτητικό μέσο για να σταματήσουν οι διακομιδές με ψαροκάικα, για να πάψουν να χάνονται ανθρώπινες ζωές , για να αποκτήσει και η δική μας ζωή αξία και ποιότητα.Σκύψτε επιτέλους πάνω στο σοβαρότερο πρόβλημα που ταλαιπωρεί την ζωή μας εδώ και χρόνια με το ίδιο σθένος με το οποίο δίνεται τους προεκλογικούς σας αγώνες.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

http://naxosfan.blogspot.com/2010/03/171.html
http://fileleutheros.pblogs.gr/2009/07/mia-epistolh-apo-thn-ollandia-gia-to-ygeionomiko-aeroskafos.html

Καλόν σας ύπνο...

Ανώνυμος είπε...

http://naxosfan.blogspot.com/2010/03/171.html

http://fileleutheros.pblogs.gr/2009/07/mia-epistolh-apo-thn-ollandia-gia-to-ygeionomiko-aeroskafos.html

Καλόν σας ύπνο...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ........ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΣΤΟ ΛΕΒΕΡΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Φτανει πια δεν παει αλλο δεν πρεπει να χαθει αλλη ανθρωπινη ζωη στο νησι επειδη καποιοι νοιαζονται μονο για τις καρακλες τους και δεν δινουν δεκαρα για τον κοσμο.
Ο κοσμος πρεπει να απαιτησει τωρα περισσοτερους γιατρους και υγειονομικο αεροσκαφος ή ελικοπτερο οπως εχουν εδω και 10 χρονια η Παρος και η Σαντορινη αλλιως να σηκωθουν να φυγουν ολοι οι καρεκλοκενταυροι απο το νησι, αιρετοι και μη.

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΛΑ...ΑΠΟΧΗ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Με λίγα λόγια αν δεν έχεις μπάρμπα στην Μεθώνη τίναξες τα πέταλα.!

Τι να το κάνω εγώ που μου τρέχανε και οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ. Μαράκης και κ. Μαργαρίτης.

Γίνεται να πάρουν αυτούς και τους υπολοίπους σηκωτούς στο ψαροκάικο και να το βουλιάξουν Σαντορίνη;

Μια ζωή η ίδια πιπίλα.

Τους βαρέθηκα και το λέω βροντερά.


Ένας θα είναι ο σταυρός και μαρμάρινος.

Ανώνυμος είπε...

nagiasei to stwma sou 4:06 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ...
ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ (ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ) ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ? ΜΟΝΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ BLOGS ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ.ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΙΓΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ...ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ...ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΘΕΙ.