Δευτέρα, Ιουνίου 28, 2010

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ "NAXOSFAN"

Ένα χρόνο λειτουργίας κλείνει σήμερα το "naxosfan"(φίλος της Νάξου).
Ξεκίνησε δοκιμαστικά στις 28 Ιουνίου 2009 με πρώτη ανάρτηση τις φωτογραφίες από το περσινό beach volley που έγινε για πρώτη φορά στην παραλία του Αγίου Γεωργίου.
Η υποδοχή ανέλπιστη, και το μήνυμα του κόσμου για συνέχεια και ''για περισσότερη Νάξο" μας έκανε να καταλάβουμε ότι αυτή η ιστορία ίσως να μην είναι ένα απλό χόμπι αλλά και ένα βήμα για να εκφράσουμε δημοσία την άποψη μας και να βάλουμε μια φωνή, μήπως και ετούτος ο τόπος γίνει λίγο καλύτερος, μαζί μ' αυτόν κι εμείς.
Έτσι το "naxos fan" στη πορεία του κατάφερε να γίνει το δικό σας blog, να συμβάλει στην ενημέρωση, να δημοσιεύσει θέματα και ειδήσεις από το παρασκήνιο, να δώσει βήμα σε όσους θέλουν να εκφραστούν δημόσια, να στηρίξει τοπικούς συλλόγους και φορείς, να προβάλει το νησί, να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων, συνεισφέροντας έτσι στην καλυτέρευση της ζωής μας.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι όλο αυτό γίνεται με μεράκι καθώς το blogging είναι δημιουργική εργασία και προϋποθέτει παθός, έμπνευση και αφιέρωση ατέλειωτου προσωπικού χρόνου
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα απ' την καρδιά μας τους αναγνώστες μας, τους συναδέλφους μλόγκερς και γενικά όλους εσάς που απ' την αρχή αγκαλιάσατε και στηρίξατε αυτή την προσπάθεια, διαβάζοντας, σχολιάζοντας και συζητώντας τα θέματά μας.
Από την δική σας αγάπη αντλούμε δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσουμε το έργο μας σ' ένα τόπο που μας έχει όλους ανάγκη, σ' ένα τόπο που κανένας ενεργός πολίτης δεν περισσεύει. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

17 σχόλια :

Μίκα Παντελέων είπε...

Χρόνια πολλά NaxosFan,ευτυχώς που υπάρχεις...

Ανώνυμος είπε...

Χρονια καλα και δημιουργικα !!!

Ανώνυμος είπε...

Happy birthday Naxosfan !!!

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα !!!

vasilis karathanasis είπε...

happy birthday baby

Ανώνυμος είπε...

Eύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά να τα εκατοστήσετε. Να είστε υγιείς και ευτυχισμένοι. Το μπλογκ-μέσο αυτό που αποτελεί ένα ελεύθερο βήμα όλων και ένα αδιάκοπο ηλεκτρονικό δημοψήφισμα με την δυνατότητα που δίνει να εκφραστεί κάποιος και ανώνυμα αντανακλά την καλύτερη προσσέγιση του σφιγμού της κοινωνίας. Εύχομαι πολλές αποκλειστικότητες και αμέτρητες επαληθεύσεις και επιβραβεύσεις, σε κάθε άρθρο που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση αυτού του τόπου και των ανθρώπων του. Χρόνια Πολλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σας, χρονια πολλα

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_5806.html

kallitzakis είπε...

Μπράβο και καλή συνέχεια NaxosFan

NVGA είπε...

χρονια πολλα να τα εκατοστησετε!!!!

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ "NAXOSFAN"

Ένα χρόνο δημιουργικής λειτουργίας κλείνει σήμερα ο φίλος "naxosfan"

Φιλαράκια η ομάδα του naxios.blogspot.com σας ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά να τα εκατοστήσετε , να είστε ευτυχισμένοι και υγιείς και να χαίρεστε αυτό που κάνετε . Σας ευχαριστούμε επίσης για μια ακόμα φόρα και εκ μέρους της προηγούμενης διαχειριστικής ομάδας για την μεγάλη σας ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ εκείνες της δύσκολες ώρες όταν κάποιοι άλλοι γύρω μας πανηγύριζαν.

ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ είπε...

Χρόνια πολλά, αναρτήσεις ακόμη περρισότερες, ο πήχης ακόμη ψηλότερα

Ιάκωβος είπε...

Χρόνια πολλά με πολλές επιτυχίες και να συνεχίσετε να έχετε νηφάλια αντιμετώπιση της τοπικής και εθνικής επικαιρότητας...

nektaria είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ KAI ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ NAXOSFAN...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ NAXOS FAN KAI TOY XΡΟΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ..

Νεκταρία Καρεγλά είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ NAXOSFAN!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ BLOG ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ "ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ"...