Πέμπτη, Ιουνίου 24, 2010

Ξεκινά αύριο στη Νάξο το Πανελλήνιο Beach Volley Masters 2010

Ξεκινά αύριο στην Νάξο η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού, το Πανελλήνιο Beach Volley Masters 2010.
Στην πανέμορφη παραλία του Αγίου Γεωργίου ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες για το στήσιμο της εξέδρας, την τοποθέτηση του φιλέ, την τακτοποίηση του χώρου και κάθε λεπτομέρειας, για να υποδεχθεί το νησί αυτή την μεγάλη γιορτή.
Συναντήσαμε το πρωί δυο από τους Ναξιώτες αθλητές που θα πάρουν μέρος στους αγώνες, τον Γιάννη Φραγκίσκο και την Κατερίνα Ψαρρά(φώτο) οι όποιοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την συμμετοχή τους και ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση.
Την Τρίτη 22 Ιουνίου παρουσιάστηκε στην συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της ΕΟΠΕ στο ΟΑΚΑ, το πρόγραμμα και οι συνδιοργανωτές του Πανελληνίου Σιρκουί Beach Volley Masters 2010 και των Lipton Ice Tea Juniors Beach Volleyball. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Μελισσουργός, η brand manager της Lipton Ice Tea, Ράνια Κυριακού, και οι δήμαρχοι των περιοχών που θα διεξαχθεί το τουρνουά
Παρόν φυσικά στην συνέντευξη τύπου ήταν και ο Δήμαρχος Νάξου κ. Νίκος Μαράκης ο οποίος δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που η Νάξος επιλέχθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για τα Masters. Η περσινή παρουσία του τουρνουά, ικανοποίησε τους πολίτες του νησιού μας και για αυτό το λόγο με δική μου εισήγηση στο συμβούλιο, αναλάβαμε και φέτος την διοργάνωση, παρότι λόγω της οικονομικής κρίσης δεν πήραμε από χορηγούς μας ούτε ένα ευρώ. Θέλουμε να συνεχίσουν να καθιερώνονται τα Masters στην Νάξο και γιατί όχι και να αναβαθμιστούν τα επόμενα χρόνια στην περιοχή μας, καθώς ο Δήμος μας θα περιλαμβάνει όλο το νησί και τα περιφερειακά νησιά».
Το πρόγραμμα
Αύριο Παρασκευή 25\6 θα γίνουν τα προκριματικά (10.00) και το Σάββατο 26\6 το κυρίως ταμπλό Την Κυριακή 27\6 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοι(12.00-15.00) και οι τελικοί ανδρων(17.00-17.45) και γυναικων(16.00-16.45.
Το Δήμο Νάξου θα εκπροσωπήσουν οι κάτωθι αθλητές:
Α. ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΜΠΛΟ
Καπίρης Σάββας - Βλασερός Σπύρος
Β. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ
ΑΝΤΡΕΣ

Φραγκίσκος Ιωάννης - Κοτσαμπάσης Μιχάλης
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1 ΖΕΥΓΑΡΙ
Ψαρρά Κατερίνα - Απειρανθίτου Αγγελική
2 ΖΕΥΓΑΡΙ
Μαγκανάρι Μαρικριστά - Μεθενίτη Άννα Πηγή

Το "naxosfan" θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει τον παλμό, πλούσιο φωτορεπορταζ, αποτελέσματα και τα παραλειπόμενα της διοργάνωσης.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.