Τρίτη, Μαΐου 10, 2011

Επικοδομητική ήταν η συνάντηση Μαργαρίτη- Ντόλιου

Σήμερα Τρίτη 10 Μαΐου 2011 στις 12:00 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κου Μανόλη Μαργαρίτη και του Υφυπουργού κου Γεώργιου Ντόλιου. Τον κο Μαργαρίτη συνόδευε στη συνάντηση ο δημοτικός σύμβουλος κος Μαρίνος Σιγάλας.
Η συνάντηση με τον κο Γιώργο Ντόλιο προγραμματίστηκε προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με την εν γένει λειτουργία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και ιδιαίτερα την..... οργάνωση και λειτουργία των τεσσάρων Νησιωτικών Δημοτικών Κοινοτήτων των Μικρών Κυκλάδων, που χρήζουν άμεσης επίλυσης, δεδομένου του νομοσχεδίου περί Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, το οποίο έχει κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή και αφορά άμεσα το Δήμο μας.

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με την επίσης Υφυπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κα Θεοδώρα Τζάκρη με σκοπό τη συζήτηση του θέματος της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Οι συζητήσεις ήταν εξαιρετικά εποικοδομητικές και υπήρξε θετική ανταπόκριση από την πλευρά και των δύο Υφυπουργών για την αναζήτηση άμεσης λύσης στα προβλήματα που κατατέθηκαν από το Δήμαρχο.

Με σκοπό την επίλυση των τρεχόντων θεμάτων που απασχολούν το Δήμο μας, ο Δήμαρχος θα συναντηθεί αύριο Πέμπτη 11 Μαΐου 2011 με το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου κο Φώτη Χατζημιχάλη.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :