Τετάρτη, Μαΐου 11, 2011

Καταγγελία Ιάκωβου Μπαρδή, προέδρου Κοινότητας Κορωνίδας για το δρόμο Κορώνου - Σκαδού

Από την 19η Μαρτίου 2011 που έπεσαν οι πέτρινοι όγκοι στο δρόμο Κορώνου – Σκαδού δεν σταμάτησα ούτε μία μέρα να κάνω κάθε απαραίτητη ενέργεια, προκειμένου να ανοίξει και να αποκατασταθεί το τμήμα του συγκεκριμένου δρόμου αλλά και να είναι ασφαλής η μετακίνηση πάνω σ’ αυτόν για τους διερχόμενους πεζούς και οχήματα.
Απευθύνθηκα με προσωπικές και τηλεφωνικές επαφές στους αρμόδιους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στο ΚΤΕΛ Νάξου και όπου αλλού κρίθηκε αναγκαίο.
Περίμενα την ευαισθητοποίησή τους και κυρίως την..... εύρεση και εφαρμογή άμεσων λύσεων.

Δείχνοντας καλή πίστη στα λόγια τους κινδύνεψα να θεωρηθώ από τους συγχωριανούς μου ως αδιάφορος για τα προβλήματα του τόπου μου.

Παρά τις υποσχέσεις που έδωσαν αφείδωλα οι ενέργειες τους δεν έδειξαν την απαραίτητη δράση.

Καταγγέλλω κάθε αρμόδιο φορέα, που έχει καταδικάσει την Κοινότητα Κορωνίδας αλλά και τα υπόλοιπα χωριά της ορεινής Νάξου, για μια ακόμη φορά, στην απομόνωση.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κορωνίδας


Ιάκωβος Μπαρδής
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κορωνίδας





Νάξος 9 Μαΐου 2011



Προς: - Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

- Προϊστάμενο Τεχνικής Υπηρεσίας

o Γραφείου Νάξου της Περιφέρειας Ν.

Αιγαίου κ. Γρυλλάκη

- Δήμαρχο Νάξου κ. Μαργαρίτη

- Αντιδήμαρχο κ. Μανιό

- Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

κ. Γρατσία

- Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

κ. Αξαόπουλος

- Μ.Μ.Ε.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩΜΙΑΚΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΚΩΜΙΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΥΕΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΚΩΜΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΟΎΝ ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500 ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΩΡΕΙΝΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΒΟΗΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΠΡΑΤΟΥΝ,ΜΙΣΘΟΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΙΔΕΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

am den xypnane pali ekei tha toys xegelasoun kai tha tous paroun tous psifous . xehnane poly eukola kai auto einai poly kako