Παρασκευή, Ιουνίου 18, 2010

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ!

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του διοικητή του Νοσοκομείου Νάξου κ. Θεοχάρη Λάμπου να σταματήσει τις ενεργείς εφημερίες στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με επιστολή που έστειλε προς τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας και τον πρόεδρο του επιστημονικού συμβουλίου, ζητά να σταματήσουν οι ενεργείς εφημερίες(24 ώρες στο νοσοκομείο) από τους ειδικευόμενους γιατρούς γιατί στην πράξη δεν πραγματοποιούνται, οι γιατροί τις εκτελούν σαν εφημερίες ετοιμότητας(καλούνται μόνο σε επείγοντα περιστατικά)
Το παρακάτω άρθρο που βρήκαμε στο www.ygeianet.gr, χαρακτηρίζει τους διοικητές των νοσοκομείων"Στρατοπεδάρχες" και αναφέρει:
"Είναι πρωτοφανής η αυθαιρεσία ορισμένων Διοικητών Νοσοκομείων στο ζήτημα των εφημεριών, αλλά και σε αρκετά καθημερινής φύσεως θέματα. Η περίπτωση της Νάξου είναι άκρως ενδεικτική. Μ΄ ένα έγγραφο- μνημείο αυθαιρεσίας, ο Διοικητής αποφαίνεται ότι οι ειδικευμένοι γιατροί δεν θα πραγματοποιούν εφεξής ενεργείς εφημερίες!! Πέραν των ίδιων των γιατρών πρέπει να εξεγερθούν οι τοπικές κοινωνίες και να κηρύξουν ως ανεπιθύμητους αυτούς τους κυρίους, οι οποίοι ως στρατοπεδάρχες αποφαίνονται περικοπές, χωρίς να υπολογίζουν το βαθμό επικινδυνότητας των εντολών που εκτοξεύουν". Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Oι τοπικές κοινωνίες όντως πρέπει να εξεγερθούν (και θα το κάνουν) όχι όμως για να υποστηρίξουν αυτούς τους αργόμισθους και υψηλόμισθούς γιατρούς των ψεύτικων εφημεριών. Αυτούς που πληρώνονται αδρά εφημερίες και κάνουν το μπάνιο τους, τη βόλτα τους, τα σπόρ τους, τις δουλειές τους, ( γιατί στις μικρές κοινωνίες ξέρουμε ο καθένας τι καπνό φουμάρει ο άλλος) αλλά για να υποστηρίξουν αυτούς τους Διοικητές που θα σπάσουν το απόστημα των ακαμάτηδων υψηλά αμειβόμενων γιατρών. Αν οι διοικητές έχουν αντιμέτωπους τους γιατρούς αυτούς θα έχουν όμως την ολόκληρη κοινωνία μαζί τους. Τέλος στην κοροιδία, έξω οι τεμπέληδες, οι τσαρλατάνοι, οι ανίκανοι. Φτάνει πιά. Έμπρός κύριε Λάμπου βάλε τάξη στο αμαρτωλό Νοσοκομείο Νάξου. Είμαστε μαζί σου.