Σάββατο, Μαρτίου 27, 2010

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

,
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του γραφείου του επιμελητηρίου στη Νάξο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Κυκλάδων, κ. Π.Ρήγας, και κ. Παπαμανόλης, ο Έπαρχος Νάξου κ. Κορρές ο Δήμαρχος Νάξου κ. Μαράκης, ο Δήμαρχος Δρυμαλίας, κ. Μπαρδάνης, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι κ. Μαργαρίτης, και κ. Γρυλάκης, εκπρόσωποι φορέων του νησιού,το Διοικητικό Συμβούλιο, και μέλη του Επιμελητηρίου.
Ο κ. Ρήγας στην ομιλία του εξήρε την συμβολή του επιμελητηρίου στην ανάπτυξη του νομού και έδωσε τα εύσημα στον πρόεδρο και το συμβούλιο για τις προσπάθειες και το έργο που έχουν επιτελέσει.
Το γραφείο της Νάξου είναι ένα από τα οκτώ γραφεία που λειτουργούν στα μεγαλύτερα νησιά του Νομού (Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη, Σύρο και Τήνο). Σχεδιασμένα ώστε... να αποτελούν το «Σπίτι του Κυκλαδίτη Επιχειρηματία», είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και διασυνδεδεμένα - σε πραγματικό χρόνο - τόσο με την έδρα του Επιμελητηρίου στη Σύρο, όσο και μεταξύ τους για άμεση και απρόσκοπτη ανταλλαγή στοιχείων και πληροφοριών.
Με χωρητικότητα 75-100 ατόμων, τα γραφεία έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν και σαν μίνι-συνεδριακά κέντρα, φιλοξενώντας εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια ή συναντήσεις τοπικών φορέων.
Με τη χρήση του υπερσύγχρονου συστήματος τηλεδιάσκεψης, ανεξάρτητα από τον τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης, είναι δυνατή η παρακολούθηση και η ενεργός συμμετοχή των μελών ταυτόχρονα από 8 σημεία, εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις και πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη για τα μέλη του Επιμελητηρίου.
Ακολούθησε ένας σύντομος απολογισμός τις δράσης του γραφείου της Νάξου, από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Ρούσσο, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την σημερινή συμμετοχή.
Αμέσως μετά έγινε η παρουσίαση ερευνών για τον Τουρισμό, που διεξήχθησαν το καλοκαίρι του 2007 και του 2009 στη Νάξο, του επιχειρησιακού Σχεδίου για τη Νάξο, και των στρατηγικών στόχων του επιμελητηρίου, για το μέλλον.























Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :