Δευτέρα, Μαΐου 18, 2020

Σαββατοκύριακο με την Ε.Α.Σ. Νάξου και τη Νάξο στα… κανάλια!

Τόσο το Σάββατο 16/5/2020 όσο και την Κυριακή 17/5/2020 η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και η Νάξος «έπαιξαν» ξανά στην ελληνική τηλεόραση!

Το Σάββατο, στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» της ΕΡΤ προβλήθηκε ρεπορτάζ του Μάριου Κωνσταντινίδη για την καθημερινότητα αλλά και τις ετοιμασίες και τους προβληματισμούς εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες. Ειδική αναφορά, δε, έγινε στην «Ένωση» και στα σπουδαία προϊόντα της! Το ρεπορτάζ «έντυσαν» πανέμορφες εικόνες από τα νησιά μας, τις οποίες συνέλεξε ο ρεπόρτερ του κρατικού καναλιού στο πρόσφατο οδοιπορικό του στη…
γειτονιά μας!
Δείτε το απόσπασμα:

Την ίδια μέρα, η Ε.Α.Σ. Νάξου και το νησί μας βγήκαν… live στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1Στον «αέρα» βγήκαν ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ., Δημήτρης Καπούνης και ο Ναξιώτης επαγγελματίας της εστίασης, Μάκης Μικές. Ο Δ. Καπούνης στάθηκε στον πρωτογενή τομέα και στα εξαιρετικά προϊόντα της «Ένωσης» και του νησιού μας, ενώ ο Μ. Μικές τόνισε τους προβληματισμούς του χώρου της εστίασης εν όψει καλοκαιριού. Επίσης, οι δύο άνδρες συνομίλησαν live με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκο Παπαθανάση, θέτοντάς του παράπονα, ανησυχίες και σημαντικά τους ερωτήματα (στα οποία ο ίδιος απάντησε)!
Δείτε το απόσπασμα:

Τέλος, την Κυριακή, η εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΪ… σάλπαρε για Νάξο και βγήκε live από την παραλία του Αγίου Γεωργίου! Εκεί, με φόντο την πεντανόστιμη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου, έμαθε όλες τις πληροφορίες για το τι θα συναντήσει φέτος ο επισκέπτης του νησιού μας στη μαζική εστίαση από τον επαγγελματία του χώρου, Μιχάλη Ρούσσο, ενώ άκουσε και τον Πρόεδρο της «Ένωσης», Δημήτρη Καπούνη, να μιλά για την σοβαρή καταγγελία που υπάρχει, ότι πατάτες Αιγύπτου «βαπτίζονται» ελληνικές.
Δείτε το απόσπασμα:
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :