Σάββατο, Μαΐου 30, 2020

Ολοκληρώθηκε το οδοιπορικό του ΣΚΑΪ σε Νάξο-Μικρές Κυκλάδες: Σχεδόν 3 ώρες στις οθόνες μας η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες

Ολοκληρώθηκε σήμερα το οδοιπορικό του ΣΚΑΪ στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες, όπου βρέθηκε ως προσκεκλημένος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!
Υπενθυμίζεται, ότι τις τελευταίες εβδομάδες η «Ένωση» υλοποιεί μεγάλη δική της πρωτοβουλία για την προβολή του νησιού μας, σε τούτη την πολύ δύσκολη περίοδο για την οικονομία, την κοινωνία και τον τουρισμό μας. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας είχε καλέσει τις προηγούμενες εβδομάδας στα… μέρη μας, κατά σειρά, τον Alpha, την ΕΡΤ, το Star Channel, το Mega, ενώ τώρα κάλεσε τον ΣΚΑΪ.
Όπως και τα προηγούμενα κανάλια που βρέθηκαν στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες, έτσι και ο ΣΚΑΪ πραγματοποίησε, στις πέντε συνολικά ημέρες που έμεινε στα (ευτυχώς ανέγγιχτα από τον κορονοϊό) νησιά μας, πάμπολλες live συνδέσεις και ρεπορτάζ, ο συνολικός χρόνος των ......
οποίων «άγγιξε» τις… τρεις ώρες!
Για σχεδόν τρεις ώρες, δηλαδή, τα εξαιρετικά προϊόντα της «Ένωσης» ειδικά και του τόπου μας συνολικά, η κατάσταση και τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, η νέα καθημερινότητα και οι αγωνίες των κατοίκων, οι εντατικές ετοιμασίες και οι αγωνίες και οι βλέψεις των επαγγελματιών του τουρισμού για την (από κάθε άποψη δύσκολη και περίεργη) φετινή καλοκαιρινή σεζόν και, βέβαια, οι εκπληκτικές ομορφιές της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων μπήκαν για άλλη μία φορά σε κάθε ελληνικό σπίτι μέσα από την κάμερα ενός από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά Μέσα της χώρας μας, ενώ έφθασαν σε ένα ακόμη μεγαλύτερο κοινό μέσω του Διαδικτύου, καθώς στα social media της Ε.Α.Σ. Νάξου γινόταν καθημερινά ανάρτηση των lives και των ρεπορτάζ!
Όσο για τη σημερινή τελευταία μέρα της παρουσίας του ΣΚΑΪ στη Νάξο και στις Κυκλάδες, περιελάμβανε δύο lives.
Στο πρώτο χρονικά από αυτά, η εκπομπή «Σήμερα» έμαθε πώς αρμέγεται το αγνό και πολύτιμο ναξιώτικο αγελαδινό γάλα, από το οποίο τόσα και τόσα εκλεκτά προϊόντα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου παράγονται! Το «μάθημα» έλαβε χώρα στην μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα των Κυκλάδων, αυτή του Γιώργου Μαργαρίτη! Στην κάμερα του καναλιού μίλησε και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε και τη μεγάλη ανάγκη η Κυβέρνηση να στηρίξει τους αγρότες για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που τους δημιούργησε ο κορονοϊός.
Δείτε το απόσπασμα:
Λίγο αργότερα, η εκπομπή «Αταίριαστοι» ήλθε live στη Νάξο και βρέθηκε μέσα σε... καΐκι στην Αγία Άννα Νάξου και με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου στο φόντο! Κι αυτό το live… και τι δεν είχε! Τα εκλεκτά προϊόντα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και του νησιού μας, συνέντευξη του Ναξιώτη μαθηματικού που γύρισε στον τόπο του κι έγινε ψαράς, δηλώσεις του Δημάρχου Νάξου, Δημήτρη Λιανού και του Προέδρου της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρη Καπούνη αλλά και... νησιώτικη μουσική και χορό!
Δείτε το απόσπασμα:
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :