Δευτέρα, Μαΐου 25, 2020

Στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες (και) ο ΣΚΑΪ!

Η πρωτοβουλία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου για την προβολή του νησιού μας, σε τούτη την δύσκολη περίοδο για την κοινωνία και την οικονομία της Ελλάδας, συνεχίζεται και άλλο ένα ελληνικό κανάλι ήλθε στα μέρη μας!

Σε συνέχεια της παρουσίας του Alpha, της ΕΡΤ, του Star Channel και του Mega στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες, τώρα στον ευλογημένο μας τόπο ήρθε ο ΣΚΑΪ, προσκεκλημένος και εκείνος της ....
«Ένωσης»!

Για μία ακόμη φορά τις τελευταίες εβδομάδες, λοιπόν, μέσω των συνεχών και πολυποίκιλων ρεπορτάζ του νέου μας… επισκέπτη, η νέα καθημερινότητα και οι αγωνίες των κατοίκων, η κατάσταση και τα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα, οι ετοιμασίες εν όψει καλοκαιριού και, φυσικά, οι εκπληκτικές ομορφιές και τα εκλεκτά προϊόντα της μικρής μας γειτονιάς θα μπουν σε κάθε σπίτι στην Ελλάδα!

Παράλληλα, η Ε.Α.Σ. Νάξου θα φροντίσει να αναρτά, στα social media της (Facebook, Instagram, YouTube), όλα τα ρεπορτάζ που θα κάνει ο ΣΚΑΪ από τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες – με αυτόν τον τρόπο, τα θέματα που θα αναδείξει ο ΣΚΑΪ θα φθάσουν σε ένα μεγαλύτερο κοινό.

Συντονιστείτε στον ΣΚΑΪ και στην… Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :