Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019

Επίσκεψη Λεονάρδου Χατζηανδρέου στο νοσοκομείο της Νάξου


Το νοσοκομείο της Νάξου επισκέφτηκε την Τρίτη το πρωί ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ΛεονάρδοςΧατζηανδρέου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε».

Τον κ. Χατζηανδρέου υποδέχτηκαν ο Διοικητής Κώστας Απιδόπουλος και η αναπληρώτρια Διοικήτρια Ανθή Περιστεράκη που τον ξενάγησαν στους θαλάμους, τα ιατρεία και στα γραφεία της διοίκησης.

Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση στο γραφείο του αναπληρωτή διοικητή, όπου ο κ. Χατζηανδρέου ενημερώθηκε αναλυτικά για τα ζητήματα του νοσοκομείου, τις εξελίξεις αλλά και τα προβλήματα στις μονάδες υγείας της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, τόσο από τον κ. Απιδόπουλο όσο και την κ. Περιστεράκη.

Ο ΛεονάρδοςΧατζηανδρέουαφού εκτίμησε την πρόοδο και ......
τη συνέχιση των προσπαθειών μετά από μια δύσκολη περίοδο, υπογράμμισε τη θέση του ότι «πρέπει να έχουμε δημόσια νοσοκομεία, σωστά εξοπλισμένα και στελεχωμένα, τα οποία να έχουν τον πρώτο λόγο για την υγεία των νησιωτών» και την άποψη ότι «ένας από τους ρόλους του δήμου είναι η υποστήριξη των δομών υγείας».

Μεταξύ άλλων τόνισε επίσης ότι στόχοι της παράταξης του και αυριανής δημοτικής αρχής είναι:
-          Η συμβολή στην αυτονομία και ανάπτυξη του νοσοκομείου με όλα τα τμήματα του
-          Σε συνεργασία δήμου - νοσοκομείου, η ανάπτυξη προγραμμάτων στον τομέα της ενημέρωσης, πρόληψης, υγειονομικής προφύλαξης και ψυχικής υγείας των πολιτών
-          Η συμβολή στην υγειονομική θωράκιση της κεντρικής, ορεινής Νάξου και των μικρών νησιών
-          Η συνέχιση και ενίσχυση της υποστήριξης και επιχορήγησης επικουρικών γιατρών και διαμόρφωση πλαισίου κινήτρων σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο για την προσέλκυση λειτουργών υγείας
-          Η αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης των γιατρών
-          Η διάθεση των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου όπου χρειάζεται
-          Η υποστήριξη των περιφερειακών ιατρείων σε κτηριακά ζητήματα

«Είναι σημαντικό ένας υποψήφιος δήμαρχος να επισκέπτεται το νοσοκομείο και να μαθαίνει τα προβλήματα του» τόνισε ο κ. Απιδόπουλος και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν πολλά προβλήματα λόγω της νησιωτικότητας και η συμβολή του δήμου είναι πολύ σημαντική σε όλα τα παραπάνω ζητήματα».

Κλείνοντας ο κ. Χατζηανδρέου υπογράμμισε ότι στόχος του ίδιου και της παράταξης του είναι «ένας υγιής δήμος με υγιείς πολίτες σε όλα τα επίπεδα». 



Από το Γραφείο Τύπου









Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

για εξέταση πήγε και ενημερωθηκε με την ευκαιρία. Τρεις Συριζαίοι συζητούν για θεματα που η κυβερνηση μπορουσε να λύσει μεχρι τώρα. Η Περιστεράκη είναι η φαρμακοποιός η γυναίκα Βερύκοκου; δηλαδη, πληρης κομματικοποίηση παντου. το παλιο το γνωρισαμε το καινουριο ποιο ειναι;

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα στυλ διοικητή νοσοκομείου. ισοπέδωση σε όλα, μα όλα