Δευτέρα, Απριλίου 22, 2019

Με τους εργαζομένους του Δήμου συναντήθηκε η παράταξη του Λεονάρδου Χατζηανδρέου «Μαζί Αλλάζουμε».

 Με το Σωματείο των Εργαζομένων στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συναντήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου και στελέχη της παράταξης του «Μαζί Αλλάζουμε».

Οι εργαζόμενοι στο δήμο έθεσαν στον κ. Χατζηανδρέου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κυριότερο από αυτά την έλλειψη προσωπικού και τις συνέπειες τόσο στους εργαζόμενους του δήμου όσο και τους πολίτες. Όπως είπαν ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων απασχολεί 185 συνολικά υπαλλήλους, αριθμός που αντιστοιχεί στο 1/3 των αναγκών του δήμου.

«Το Σωματείο σας θα είναι πολύτιμος συνεργάτης για εμάς ως.......
νέα δημοτική αρχή και η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη» σημείωσε ο κ. Χατζηανδρέου που εξέφρασε την ικανοποίηση του για το «λεπτομερή και ειλικρινή διάλογο» που είχε με τους εργαζόμενους.

«Οι σχέσεις μας θέλω να είναι πάντα ξεκάθαρες και ειλικρινείς και η συνεργασία μας αγαστή και στενή» τόνισε και ξεκαθάρισε ότι η πολιτική της παράταξης του είναι ο δήμος να απασχολεί μόνιμο προσωπικό.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των εργαζομένων ο κ. Χατζηανδρέου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη στήριξη των μικρών χωριών και της ορεινής Νάξου αλλά και των Μικρών Κυκλάδων. Υπογράμμισε ότι «ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων είναι ενιαίος και ως τέτοιος θα αντιμετωπιστεί ενώ η πολυνησιακή δομή του μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα».

Σε ότι αφορά το θέμα στέγασης του Σωματείου των εργαζομένων, δήλωσε «υπέρ» και
προανήγγειλε τη δημιουργία γραφείου κίνησης στο οποίο θα εγκατασταθεί και ο αρμόδιος για την καθαριότητα αντιδήμαρχος.

«Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε αύξηση της παραγωγικότητας και να περιορίσουμε τη σπατάλη. Θα βρούμε τις καινούριες μας «περπατησιές» και όλα θα πάνε καλά με ειρήνη και παραγωγικότητα» κατέληξε.

Από το Γραφείο Τύπου


ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ
Λεονάρδος Χατζηανδρέου

Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

«Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε αύξηση της παραγωγικότητας και να περιορίσουμε τη σπατάλη", είπε ο Χατζηανδρέου στο Σωματείο εργαζομένων του Δήμου, με κολλητό σου το σύντροφο Βερύκοκκο. Λίγο μητσοτακικός δεν είναι ο λογός σου ρε μάστορα; Η ουσία του νεοφιλελευθερισμού. Αντί να πεις ότι θα πιέσεις την κυβέρνησή (σας) να αυξήσει το προσωπικό που είναι το 1/3 που χρειάζεται ο Δἠμος, όπως λένε οι εργαζόμενοι, μιλάς για αύξηση παραγωγικότητας, δηλαδή ξεζούμισμα των εργαζόμενων και περιορισμό σπατάλης. Από πού, άραγε;Γιατί δε λες; έτσι, χωρίς πρόγραμμα και συ, με υποσχέσεις στον αέρα για τα ψηφαλάκια, χωρίς κάτι νέο και συγκεκριμένο. Πιο παλιό απ'το παλιό. Γιατι φορά τη μάσκα του δήθεν καινούργιου.

Ανώνυμος είπε...

Ανακοινώθηκε ότι το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε τη σύναψη εξήντα τριών συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους ΟΤΑ Α΄ βαθμού του νομού Κυκλάδων. Προσέξτε τώρα κύριε Βερύκοκκε, που κάνεις τις συγκρίσεις του πόσα πήραν από τους Φιλόδημούς σας οι δήμοι στις Κυκλάδες: Ενώ έχουμε τις παραπάνω ελλείψεις προσωπικού στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αλλά μας ενέκριναν 19 προσλήψεις και στη διπλανή Πάρο 34! Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Σαν δε ντρέπεστε λιγάκι.