Κυριακή, 14 Απριλίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου (φωτο+βίντεο)

Μια πολύ όμορφη, επιτυχημένη αλλά και ιδιαίτερα χρήσιμη εκδήλωση πραγματοποίησε το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» την Τετάρτη.

Θέμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο club Ocean, ήταν τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου της εστίασης και της μικρομεσαίας επιχείρησης. Προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και ΠΟΕΣΕ Γιώργος Καββαθάς.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης σε μια συγκινησιακή ατμόσφαιρα, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Μαζικής Εστίασης απένειμε τιμητικές πλακέτες στους «παλαίμαχους» του ......
κλάδου στη Νάξο, για την προσφορά τους στο χώρο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους κ.κ. Καλλιόπη (Πόπη) Μαργαρίτη, Βαγγέλη Ποτικιάν, Παναγιώτη Μεσολογγίτη, Λάκη Κοκκολιό, Κωστάκη Μαθιάσο, Νίκο Φραγκίσκο, Αντώνη Λιανό, Δημήτρη Κατσούρη, Βαγγέλη Παπαδόπουλο και Γιώργο Καββαθά.

Ιδιαίτερα συγκινητικές για όλους και κυρίως για συγγενείς και φίλους των βραβευθέντων, ήταν οι στιγμές της ανάγνωσης της «ιστορίας» του καθένα από αυτούς, από το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕΣΕ Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος κυρίως κατά τη διάρκεια της βράβευσης του πατέρα του Βαγγέλη, δεν έκρυψε τα δάκρια του...Η βράβευση της κυρά-Πόπης ΜαργαρίτηΗ βράβευση του Βαγγέλη Λαζ. ΠοτικιάνΗ βράβευση του Παναγιώτη ΜεσολογγίτηΗ βράβευση του Λάκη ΚοκκολιούΗ βράβευση του Κωστάκη ΜαθιάσουΗ βράβευση του Νίκου ΦραγκίσκουΗ βράβευση του Αντώνη ΛιανούΗ βράβευση του Δημήτρη ΚατσούρηΗ βράβευση του Βαγγέλη ΠαπαδόπουλουΤέλος το Σωματείο Μαζικής Εστίασης βράβευσε τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ και ΠΟΕΣΕ Γιώργο Καββαθά. Όπως σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος, είναι η 1η επίσημη επίσκεψη πρόεδρου της ΓΣΕΒΕΕ στη Νάξο και ο Γιώργος Καββαθάς τιμάει με την παρουσία του το Σωματείο.«Πρέπει να πω ότι διαθέτει μεγάλη εμπειρία και άριστη γνώση των θεμάτων του κλάδου. Μας συμβουλεύει αλάνθαστα πάντα με τεκμηριωμένη άποψη. Χειρίζεται με εξαιρετικό τρόπο τα πράγματα και προλαμβάνει τις δυσάρεστες συνέπειες. Είναι μεγάλη μου τιμή που προΐσταται στο Δ.Σ της ΠΟΕΣΕ στην οποία είμαι μέλος. Μεγάλη μας τιμή και τύχη επίσης που είναι πρόεδρος στη ΓΣΕΒΕΕ και προέρχεται και είναι ενεργό μέλος της Εστίασης» σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος συγκινημένος και πρόσθεσε:

«Αν θεωρείται ότι έχω κάνει κάτι στο χώρο του συνδικαλισμού (μικρό ή μεγάλο) οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος σε εκείνον. Είναι ο μέντορας μου και ο συνδικαλιστικός μου πατέρας. Τολμώ να πω με υπερηφάνεια ότι είμαι παιδί του Καββαθά».
maziki estiasi kavathas 26
Τέλος κατά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της εκδήλωσης, τιμητική πλακέτα απένειμε και ο Γιώργος Καββαθάς, στο Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου "Φιλοξενία
Πηγή:
http://www.naxostimes.gr/naxos/19787-video-me-sygkinisi-oi-aponomes-timitikon-plaketon-stous-palaimaxous-tis-mazikis-estiasis-sti-nakso-fotos
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :