Παρασκευή, Απριλίου 19, 2019

Σε εορταστικό κλίμα η στέψη των νικητών του 6ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι

 Πραγματοποιήθηκε χθες μέσα σε εορταστικό κλίμα η ετήσια τελετή λήξης του 6ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι –«Heaven’s cafe» για την περίοδο 2018-2019 καθώς και οι απονομές με τα έπαθλα και τα δώρα στους νικητές.
Η Οργανωτική επιτροπή αρχικά προχώρησε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Την 1η θέση κατέκτησε ο για δεύτερη φορά πρωταθλητής του θεσμού ο ιατρός Θανάσης Κ. Σορώκος. Την 2η θέση ο Παναγιώτης Γ. Σορώκος και την Τρίτη θέση ο ήδη μία φορά πρωταθλητής προηγούμενης διοργάνωσης Γεώργιος Κ. Μαιτός.
Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 66 παίκτες από όλη τη Νάξο.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά και διαβάστηκαν αποσπάσματα από το βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη «Τάβλι-Τύχη; Τέχνη;» και ειδικότερα στο άρθρο του Αντιπροέδρου της .........
Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Backgammon κ. Μιχάλη Προυκάκη και δόθηκε έμφαση στο σημείο αναφοράς του στο Πανναξιακο Πρωτάθλημα.
Οι παίκτες αντάλλαξαν απόψεις γύρω από το άθλημα και προέκυψε η ανάγκη δημιουργίας ενός Σωματείου , μιας Λέσχης, μιας Ομάδας η οποία θα έχει μία ευρύτητα κινήσεων στην δημιουργία και την συμμετοχή σε διοργανώσεις εντός και εκτός Νάξου.
Στην συνέχεια οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τα νόστιμα εδέσματα προσφορά του καταστήματος και των χορηγών και παρέμειναν μέχρι αργά στο χώρο με την φιλοδοξία να είναι εκείνοι που στο επόμενο πρωτάθλημα θα κατακτήσουν το τρόπαιο.
Σχεδιάζοντας την επόμενη διοργάνωση και με την ευχή να μας βρει όλους γερούς και δυνατούς αξίζει να αναφέρουμε το λόγια του Αντιπροέδρου κ. Μιχάλη Προυκάκη: « To Τάβλι είναι το παιχνίδι που απεικονίζει πιστότερα την ίδια τη ζωή. Στην πραγματικότητα είναι ένα μαθηματικό παιχνίδι στρατηγικής , όπου όμως την τελευταία πινελιά καλείται να την βάλει το ζάρι»

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ  ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ
Εστιατόριο Naxian Gastronomy Μικρί Βίγλα (Ε Βάβουλας)
Ασφαλιστικό Γραφείο(ΣΕΜΠΕΚΟΥ Ε Μ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ )
Mitos ARTernative BAR (Π Αναματερός)
The cleaners team(Μαρούλης Δημήτρης)
ΑΠΟΘΗΚΗ cafe bar
"ΟΛΑ Ελληνικά" club
Absolut concept (Γιώργος Μιχαήλ)
Γιάννης Βιντζηλαίος (Ρακί-κρασί)
PASSENGERS TOURS
THE RUM BAR
"Fragile Bar"
«ΡANTEBOY»
"Yasouvlaki" (Μιχάλης Κάβουρας)
co.ki.ba. (Κατσώνης-Καπετανάκης







Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :