Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14, 2016

Διαφημίστε την επιχείρησή σας στο νέο Οδηγό-Ημερολόγιο του Πανναξιακού ΑΟ

Ο Πανναξιακός Α.Ο. σε συνεργασία με την εταιρεία DKAdvertising προχωρά στην έκδοση του νέου Ημερολογίου 2017 που θα αποτελέσει ταυτόχρονα τον Επαγγελματικό Οδηγό του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού για τη νέα χρονιά.

Προϋπόθεση για την ένταξη της επωνυμίας κάθε επαγγελματία ή επιχειρηματία στον Οδηγό είναι η απόκτηση της νέας Κάρτας Διαρκείας     2016-17 του Πανναξιακού Α.Ο., δίνοντας έτσι τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των εντός έδρας αγώνων της..... ομάδας ποδοσφαίρου, δωρεάν.

Ο Οδηγός-Ημερολόγιο 2017 θα υποστηριχθεί και θα προβληθεί και μέσω του τουριστικού περιοδικού Hello Greece και του site www.hellogreece.gr, που σταθερά προβάλλει τη Νάξο και τους επαγγελματίες του νησιού τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Μέσω του Οδηγού-Ημερολογίου 2017, όλοι οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες έχουν την δυνατότητα να προβάλουν την επωνυμία τους σε χιλιάδες επισκέπτες της Νάξου, στην τοπική κοινωνία, καθώς και σε συγκεκριμένα σημεία στην Αθήνα, αφού θα διανεμηθεί σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις των Ναξιωτών εντός κι εκτός του νησιού.

Παράλληλα, θα διατεθεί και συγκεκριμένος αριθμός σελίδων για διαφημιστικές καταχωρίσεις, με κόστος ανάλογα με το μέγεθος και τη θέση εμφάνισης.

Ο Οδηγός-Ημερολόγιο θα εκδοθεί το Νοέμβριο του 2016 και θα κυκλοφορήσει καθ' όλη τη διάρκεια του 2017, αυξάνοντας έτσι την αναγνωσιμότητά του και την προβολή των επιχειρήσεων.

 

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                 ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙA

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :