Δευτέρα, Δεκεμβρίου 02, 2013

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 0-2(βίντεο)

 Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κολοβό ο Ηλυσιακός πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 επί του Πανναξιακού εκτός έδρας. Ο μέσος των φιλοξενούμενων στο 43’ άνοιξε το σκορ για να κάνει και το 2-0 στο 61’ για το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν μειώσει στο 75’ ωστόσο ο Βούλγαρης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Οι γηπεδούχου δικαίως φωνάζουν για ένα καταφανέστατο πέναλτι που έγινε στο ξεκίνημα του αγώνα όταν ο...
Ντούκα   ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον αντίπαλο τερματοφύλακα  και ο διαιτητής αρνήθηκε να δείξει την άσπρη βούλα και να αποβάλει τον πορτιέρο  του Ηλυσιακού. 
Ήταν μια φάση που θα μπορούσε να αλλάξει τον ρου του αγώνα,   αν φυσικά ο άρχοντας του γηπέδου  έκανε το καθήκον του. Ο  Ηλυσιακός θα ήταν αναγκασμένος να αγωνιστεί τα υπόλοιπα 80 περίπου λεπτά  με 10 παίκτες, γεγονός   που θα έκανε την   εξέλιξη  του παιχνιδιού σίγουρα πολύ διαφορετική

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Γιουργούσης, Κατσάνης (70' Μποδώνιας), Τσαρτσαράς, Παπαδόπουλος, Βάσος (53' Καρούσης), Σάββας, Καλογέρης, Βούλγαρης, Ντούκα (80' Μπανακάκης), Παπασταθόπουλος, Αριανούτσος.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Νικολάου, Ιωαννίδης, Καραπιπέρης, Σίσκος, Μητσόπουλος, Αμανατίδης, Στρατάκης, Μασούρας (90' Κωνσταντίνου), Τζώρτζης (69' Φλέγγας), Κολοβός (80' Τσέπας), Κάμπας



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :